pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kako se imata Barbara in Damjan?

24. 2. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
ljubezen-po-domače

V šovu se je rodila prava ljubezen. foto: edit: njena.si

Pisalo se je leto 2019, ko je Barbara Pastirk po spletu okoliščin prestopila prag turistične kmetije Šulman. Kaj se dogaja štiri leta kasneje?

Ko so poleti 2019 v Banovcih zabrnele kamere resničnostnega šova Ljubezen po domače, se je med skupino deklet smehljala tudi Barbara Pastirk iz Velenja. To je bilo njeno drugo sodelovanje v šovu, saj se je leto pred tem potegovala za naklonjenost Mihe Božiča. Med kandidatkami 4. sezone se je znašla na pobudo prijateljice in se v želji po novih izkušnjah podala na pustolovščino, iz katere se je razvilo pristno razmerje. Barbara je namreč osvojila Damjana Šulmana, še pred koncem leta zanosila, avgusta 2020 pa povila deklico Ajdo Zarjo.

Barbara, Damjan in Ajda Zarja foto: Osebni arhiv

Simpatičnemu čebelarju je tako oddaja prinesla družino, po kateri je hrepenel. In kako se ima parček štiri leta kasneje? »Lahko rečeva, da najina ljubezen še vedno traja. Skupaj imava punčko Ajdo Zarjo in misliva, da je to nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi,« sta strnila misli v posnetku, tekom katerega vabita potencialne kandidate, da se pridružijo oddaji in si tako ustvarijo priložnost za srečo v ljubezni.

prejšnji članek
Velike spremembe pretresle kuharski šov MasterChef
Resničnostni šovi
Velike spremembe pretresle kuharski šov MasterChef
naslednji članek
Tomi Meglič nekoč tekmoval s Primožem Peterko
Svet slavnih
Tomi Meglič nekoč tekmoval s Primožem Peterko