petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Največ pozornosti je pritegnil vrtnar Mirko

4. 7. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Mirko Kocjančič, ljubezen po domače

Mirko Kocjančič foto: POP TV

Vrtnar Mirko Kocjančič se je v predstavitveni oddaji Ljubezen po domače odlično odrezal. Zanimanja zanj je veliko.

Mirko Kocjančič je kandidat prihajajoče sezone šova Ljubezen po domače, ki je izmed vseh novih iskalcev ljubezni pritegnil največ pozornosti. 59-letni vrtnar iz Ljubljane namreč izstopa po komunikaciji, samozavestni drži, urejenem življenjskem slogu, uspešni poslovni poti in pogledu na svet. Lastnik rastlinjakov se preživlja s prodajo cvetja po trgovskih centrih in tržnicah, a del njegovega življenja ni zgolj delo. Mirko si namreč vzame čas za potovanja po svetu, rad pa tudi obiskuje gore, pleza, ribari in se ukvarja s športom. Prijateljev ima veliko, manjka pa mu ženska družba, kar je tudi razlog, da je sklenil sodelovati v romantični oddaji. Upa namreč, da bo spoznal žensko, s katero bosta lahko skupaj potovala in vzgajala cvetje.

"Kot prvo si želim dobro prijateljico, iz prijateljstva pa se lahko razvije tudi partnerstvo, ampak pustimo času čas. Ljubezen je lahko čudovita, če je obojestranska. Partnerja moraš sprejeti takšnega, kot je, brez spreminjanja," je pojasnil 59-letnik, ki ima za seboj dva neuspešna razmerja.

Za Mirka je torej veliko zanimanja, a predvsem prek družbenih omrežij. Upajmo, da bodo ženske, ki jih je pritegnil, dovolj pogumne, da mu bodo napisale pismo in pristale na sodelovanje v oddaji.

prejšnji članek
Zakaj je David Amaro Niko Krmec zakril z rjuho?!
Svet slavnih
Zakaj je David Amaro Niko Krmec zakril z rjuho?!
naslednji članek
Ministrica Dominika Švarc Pipan iskreno o neplodnosti
Svet slavnih
Ministrica Dominika Švarc Pipan iskreno o neplodnosti
#nasazenazenska
nasazenazenska