Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Tudi Mijo ostal strt, zlomljen, prevaran

16. 8. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi, mijo, mijo-bošnjak

Mijo Bošnjak foto: RTL

Mijo po koncu šova ni skrival ženske, v katero se je že prej do ušes zaljubil. A žal ni imel sreče. Po številnih čestitkah, da bo postal očka, je kmalu ostal strt in sam. Kaj se je zgodilo?

Zaradi ženske, ki jo je Branka omenila v oddaji Ljubezen na vasi, se je v nadaljevanju odvilo mnogo dramatičnih trenutkov. Mijo je bil namreč razdvojen med Branko in svetlolaso Josipo, kar je Branko, kot boste lahko videli, zelo vznemirilo. Ko so snemanje zaključili, je Mijo zakorakal v razmerje z Josipo, kar so lahko gledalci spremljali tudi na družbenih omrežjih, saj sta svojo zaljubljenost obilno izpostavljala. V začetku leta sta objavila tudi fotografijo, ki je vzbujala vtis, da je Josipa noseča, zaradi česar sta bila deležna obilja čestitk. A kmalu se je izkazalo, da je pravljice konec. Mijo je obelodanil, da ga je Josipa prevarala, za RTL pa je razkril, da si takšne ženske ne želi več ob sebi.

Mijo Bošnjak foto: RTL

»Z Josipo sem imel resne namene, a se je vse izjalovilo in spremenilo. Izkazala se je kot nezanesljiva in nezvesta oseba. Na žalost me je prevarala, kar me je prizadelo. Glede nosečnosti in vsega tega pa ne vem nič, kaj je res in kaj ne,« je dejal Mijo in razložil, da bo težko prebolel, kar se je zgodilo. Kot je pojasnil, česa takega v prihodnosti ne želi več.

»Želim spoznati solidno, živahno, vedro in veselo osebo. Marljivo in urejeno, ki se bo bolj posvečala meni, manj pa fotografiranju, objavam na družbenih omrežjih, pijančevanju in izhodom na zabave. To mi ni všeč. Ob sebi si želim žensko, na katero bom lahko ponosen. Ne iščem preveč, a nekatere stvari so preprosto nesprejemljive,« je še dejal Mijo, ki od ženske pričakuje iskrenost in spoštovanje, medtem ko laži ne tolerira.

Mijo in Josipa foto: Facebook

prejšnji članek
Kmetija: Letos ne bo časa za posedanje
Resničnostni šovi
Kmetija: Letos ne bo časa za posedanje
naslednji članek
Aretacije zaradi smrti igralca Matthewa Perryja
Svet slavnih
Aretacije zaradi smrti igralca Matthewa Perryja

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.