stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iztok odkrito o obrazu POP TV-ja: Zelo težko jo je sezuti

4. 5. 2017; 11.01
Avtor: D. B.
iztok jovan

"Almo je zelo težko sezuti," je prepričan tekmovalec Iztok Jovan. foto: M24

Čeprav so postregli s surovim fižolom, so slavili v sinočnji televizijski kuharski oddaji MasterCehf Slovenija.

V sinočnji tekmovalni televizijski kuharski oddaji MasterChef Slovenija so morali tekmovalci pripraviti enolončnico, kruh in jabolčni zavitek. Razdeljeni so bili v dve skupini, rdečo in modro, na koncu pa je slavila slednja, ki jo je vodil Iztok Jovan. A po mnenju sodnice Alme Rekić nobena izmed sinoči postreženih jedi ni resnično navdušila sodnike.

Kljub temu da se je modra skupina, v kateri so bili sinoči poleg Iztoka še Boštjan Meglič - Peška, Sašo Šketa in Mojca Gorkič, izognila današnji izločitveni tekmi, sodniki z njihovo enolončnico niso bili povsem zadovoljni. Ena od sestavin enolončnice – fižol – namreč ni bila dovolj kuhana. Poleg tega pa niti same sestavine, ki so si jih v igri džinga tekmovalci priborili, niso navdušile sodnice Alme Rekić: "To so takšne sestavine, da mene nobena ne sezuje … Nič takšnega, s čimer bi lahko nadgradili svojo enolončnico," je pred pripravo jedi komentirala stroga sodnica. Kasneje ob ocenjevanju pa je še enkrat poudarila, da je pričakovala, da bodo tekmovalci modre skupine posegli še po kakšnih drugih sestavinah. "Odločili ste se za šest sestavin, sezuli me niste," je dejala.

Kakorkoli, na koncu je kljub surovemu fižolu slavila modra skupina, saj ga je nasprotna, rdeča skupina, polomila pri peki kruha in sodnikom postregla z nepečenim kruhom, kar sodniki niso mogli spregledati. Iztok pa je oceno stroge Alme na koncu še komentiral: "Almo je zelo težko sezuti."

Že danes bo znano, kdo izmed članov rdeče skupine (Salome, Elvis Kudić, Sašo BertonceljLucija Ćirović in Sara Rutar) bo moral zapustiti šov. 

Preberite tudi: Salome jo je pokazala: To je njena velika ljubezen! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Otroci so sprejeli njegovo Mojco
Svet slavnih
Otroci so sprejeli njegovo Mojco
naslednji članek
Kam odhaja Dejan Vunjak?
Resničnostni šovi
Kam odhaja Dejan Vunjak?