pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

"Salome, kaj pa imaš tole? Ne se zaj...!"

2. 6. 2017; 05.00
Avtor: D. B.
alma rekić prava 1

Ko so sodniki oddaje MasterChef Slovenija v četrtek videli, kaj bi morali jesti, so bili v šoku. foto: M24

"Če jedo solato, bi lahko tudi listje jagod." Tako je o sodnikih v četrtek razmišljala tekmovalka resničnostnega šova MasterChef Slovenija Salome.

Salome je v četrtkovi tekmovalni televizijski oddaji MasterChef Slovenija šokirala sodnike. V sladico, ki je morala biti vizualno podobna hamburgerju, je  namreč želela dati karamelizirane liste jagod.

V četrtek je bila Salome polna idej, kako sestaviti svojo sladico, a z njimi ni navdušila sodnike šova Karima Merdjadija, Almo Rekić in Luke Jezerška. V sladico, ki naj bi bila na videz podobna hamburgerju, je namreč želela dati karamelizirane listke jagod. "Jaz sem gledala po internetu, kako so te peclje jagod lepo odrezali in potem lepo karamelizirali," je svojo odločitev podkrepila Salome. Karim pa je takoj, ko je opazil, kaj pripravlja, dejal, da tega ne bo jedel. Še bolj pa je bila nad tekmovalkino odločitvijo presenečena Alma. "Kaj se dogaja pri tebi? Kaj pa imaš tole?" jo je med pripravo jedi vprašala. "To so listki od jagode, sem jih karamelizirala," ji je odvrnila Salome. "A ti to hočeš meni postreči? Si kdaj poskusila to? Salome? Nekaj se zaj… ," ji je odvrnila jezna Alma. Salome ni mogla verjeti, da sodnica ni navdušena nad njeno idejo in se je spraševala, zakaj ne bi jedli listje jagod, če na primer vrez težav jedo solato.

Preberite tudi: Elvis odkrito o svoji mami in sramoti. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Znani slovenski voditelj: Doma sem fašist
Svet slavnih
Znani slovenski voditelj: Doma sem fašist
naslednji članek
To je barva, ki bo zaznamovala poletno modno garderobo!
Moda&Lepota
To je barva, ki bo zaznamovala poletno modno garderobo!