stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Neodločnost jo je stala mesta v MasterChefu

7. 4. 2018; 01.30
Avtor: K.M.
vladka2

foto: POP TV

Včeraj je šov zapustila Vladka Šetinc, gledalci se z izločitvijo ne strinjajo.

Včeraj je v oddaji MasterChef potekal prvi izziv Mystery Box, skrivna škatla, ki je tekmovalcem ponudila samo ponev, nož in kuhalnico. Oni pa so morali predstaviti jed po svojem izboru. V kreaciji se je najbolje odrezal Jernej Žavcer, ki si je s tem prikuhal mesto na balkonu in varnost. Hkrati pa je moral določiti še pare za izločitveni test. Čeprav Jernej ni taktiziral, je skupaj dal tudi Aljo in Vladko, ki se v kuhinji preprosto nista ujeli. 

38-letna Alja Viryent in 44-letna Vladka Šetinc sta se odločili, da bosta kreirali vegetarijansko slano jed, a jima sama izvedba ni šla najbolje od rok. Pobudo je vzela Alja, ki je določila, kaj bo katera delala, kaj bosta delali in kako bosta kuhali. Tudi če je Vladka imela svoje ideje, jih Alja ni želela upoštevati. Na koncu pa se je Vladka odločila, da bo raja stala pri strani in samo upoštevala navodila. 

foto: POP TV

Ker sta se dekleti v kuhinji najslabše odrezali, so se sodniki na koncu odločali med njima. Ravno zaradi neodločnosti in slabega sodelovanja pa so se odločili, da mora šov zapustiti Vladka. Nad to odločitvijo pa niso navdušeni gledalci. "Da vas ni sram. A ste slepi al pa niste vidl kok je una s prstom izkoristila Vlatko ... jao ..., da jo ni sram! Sam zato je sla ven, ker se ni postavila zase proti tiranu," se glasi zgolj eden izmed komentarjev.

Kakšno pa je vaše mnenje? Je bila odločitev res napačna? 

prejšnji članek
FOTO: Kaj se je zgodilo s slavno igralko?!
Svet slavnih
FOTO: Kaj se je zgodilo s slavno igralko?!
naslednji članek
Je jakna iz džinsa še v modi?
Moda&Lepota
Je jakna iz džinsa še v modi?
#nasazenazenska
nasazenazenska