pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Tekle krokodilje solze

14. 4. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
tibor baiee 2

foto: POP TV

Pritisk je bil v včerajšnji oddaji očitno premočan za Tiborja, ki se je po koncu izločitvenega testa popolnoma zlomil in zajokal pred televizijskimi kamerami.

Tekmovalci so v izzivu 'mystery box' dobili povsem preproste in vsakdanje sestavine, ki jih Slovenci največkrat kupimo v trgovini. Banane, moka, krompir, piščanec, kisla smetana, pivo, kava ... Te osnovne sestavine pa so bile prevelik zalogaj ta Tiborja, Mira in Sinkeja, ki so se zaradi slabih jedi znašli na izločitvenem testo. Tam pa so tekle tudi solze ...

Fantje so imeli možnost iz enakih sestavin opraviti popravni izpit. Pritisk pa je bil premočan za Tiborja, ki se je po koncu le-tega popolnoma zlomil. "Ko sem pomislil na očeta, sem dobil dodaten zagon in prestavil v 82 prestavao. Vsak dan se spomnim na svojega očeta, vedno ga imam v glavi, vedno se z njem pogovarjam, razmišljam, kaj bi on rekel  ...," je povedal Tibor, ki je bil v zakulisju popolnoma objokan. "Vse se mi je sprostilo, tok si notri, mislil si, da ti bo šlo bolje ... Jaz ne jokam nikoli, grozno ne vem, pritisk. gledal sem Masterchefe, bil sem že pod pritiskom, ne vem pa, če sem takšnega že doživel," je še dodal tekmovalec, ki so ga gledalci spoznali že v šovu Big Brother. 

foto: POP TV

Kljub vsemu pa je Tiborju popravni izpit vsaj delno uspel. Kljub temu, da njegova pita ni bila popolna, je svojo prvo različico vsaj popravil. Miro pa je drugo različico jedi po mnenju Karima še poslabšal, zato niti ni dopustil, da bi jo preizkusila tudi Luka in Bine. Modni oblikovalec Miro Mišljen je tako postal tretji letošnji tekmovalec, ki zapušča boj za veliko nagrado in naziv MasterChef Slovenija 2018. 

prejšnji članek
Perica Jerković izginil, sreča ni bila na njegovi strani
Svet slavnih
Perica Jerković izginil, sreča ni bila na njegovi strani
naslednji članek
Pop TV je lahko ponosen, da ima Gordano!
Resničnostni šovi
Pop TV je lahko ponosen, da ima Gordano!