franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pomoč celotne družine mu pride prav

31. 5. 2018; 11.32
Avtor: Promocijski material
Darko(1)

Ker je zaradi številnih obveznostih včasih slabe volje je vesel, da ga bližnji strpno prenašajo. foto: Promocijski material

Simpatični Štajerec Darko Klemen, ki si je pred dvema letom prislužil zmago v priljubljeni oddaji MasterChef Slovenija, je unovčil svoje kuharsko znanje, saj na Primorskem odpira svojo gostilnico, ki jo je poimenoval kar Mama Marička.

Gostilnico bo Darko seveda poimenoval po svoji mami, ki se je od bližnjih poslovila tik pred njegovim odhodom v oddajo. Zaradi obilice dela ima tako za svoje drage kuharski mojster bolj malo časa, tako ima srečo, da pri uresničevanju dolgoletnih sanj sodeluje kar celotna družina. »Sodeluje celotna družina, pa tudi prijatelji. Že samo, da me prenašajo, naredijo ogromno,« nam je s širokim nasmeškom na obrazu zaupal Darko, ki nam je ob tem priznal, da bi bil tako velik korak brez podpore najbližjih praktično zelo težaven, če ne nemogoč. Tako je vesel, da ima ljudi, na katere se lahko zanese, pa tudi pripomočke, ki jim lahko zaupa. Družbo v kuhinji mu namreč delajo noži in vrhunska posoda za kuhanje Rosmarino, brez katerih si dandanes kuhanja skorajda ne predstavlja več.


prejšnji članek
Stalloneova bivša žena pri 55-letih petič noseča
Svet slavnih
Stalloneova bivša žena pri 55-letih petič noseča
naslednji članek
Helena Blagne je zelo previdna
Svet slavnih
Helena Blagne je zelo previdna
#obraziavenija
obraziavenija