nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Veganki z jajci je uspelo!

29. 3. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
mateja ulaga 2

Mateja Ulaga foto: POP TV

Veganka Mateja Ulaga si je prva prislužila varnost na balkonu, kuharskemu šovu MasterChef Slovenija pa je moral pomahati v slovo umirjeni Tit Gomez.

Včeraj so se za mesto v šovu MasterChef Slovenija borili Andrej Težak - Tešky, Sandra Salihović, Klemen Orter, Mateja Ulaga, Anže Kuplenik, Tit Gomez, Tina Hrastnik in Špela Golob.

Veganka Mateja Ulaga je bila po prvem izzivu v šovu MasterChef zaradi nehigieničnega rokovanja s hrano deležna ogorčenega odziva spletnih gledalcev. V drugem delu si je prislužila navdušenje sodnikov,njeni vlivanci so ji namreč prinesli prvo mesto na balkonu.

"Všeč si mi zato, ker si resno vzela MasterChef tekmovanje," je dejal Jezeršek, Andrej pa je povedal, da je Mateji uspelo, ker je veganka z jajci.

Manj sreče je imel Tit Gomez, ki se je kuhanja lotil sila sproščeno, umirjeno. Mesta v šovu si tako ni prislužil in je kot prvi zapustil tekmovanje. "Mi si želimo, da ostaneš tak kot si, ležeren, flegmatičen, in mislim, da te bo tak vibe, kot ga imaš, prinesel daleč in da boš doma pripravil še veliko dobrih jedi. V MasterChefu pa ura malo, malo prehitro teče zate," mi je ob slovesu dejal Bine.

Tit Gomez

Tit Gomez foto: POP TV

prejšnji članek
Zaradi številnih izkušenj želi svetovati mladim
Resničnostni šovi
Zaradi številnih izkušenj želi svetovati mladim
naslednji članek
Zala in Gašper sta se vrnila
Svet slavnih
Zala in Gašper sta se vrnila