stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Matejo izločili iz šova zaradi neupoštevanja pravil

26. 4. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
mateja ulaga

"To me je pa v srce." foto: POP TV

Mateja Ulaga je bila bila prva tekmovalka v zgodovini MasterChefa Slovenija, ki ni upoštevala pravil. Kljub izvrstnemu krožniku, je bil to razlog, da je izpadla iz tekmovanja.

Sinoči smo lahko videli, da je Mateja Ulaga bila težke ure za štedilnikom šova MasterChefa Slovenija. Najprej je doživela izjemno bolečo kritiko Bineta Volčiča, ki si je nemara ne bi želel slišati nihče. Slednji je namreč dejal, da s svojim krožnikom blati vegane, in da se ljudje ne odločajo za veganski način prehranjevanja, ker mislijo, da bodo morali jesti takšne jedi. "Za mene je tole pašnik, ampak ljudje se ne pasemo na pašniku," je dejal Bine, s čimer je Matejo močno prizadel. "To me je pa v srce."

Slovo, ker ni spoštovala tekmovanja

Na drugem delu izločitvenega testa je Mateja sprejela odločitev, ki ni obrodila želenih sadov. Tekmovalci so morali pripraviti jed iz mletega mesa, kar je Matej predstavljalo velik izziv. V nadaljevanju je sprejela odločitev, da bo naredila vegansko mleto meso.

"Jaz spoštujem tvojo odločitev, ti pa moraš spoštovati tekmovanje, v katerega si prišla," je njeno namero komentiral Luka, Karim pa ji je svetoval, naj dobro razmisli o svoji odločitvi. A odločitev je padla, Mateja se je zasukala za štedilnikom v svojo smer in v oddaji pustila pečat, tekom katerega se je zapisala kot prva tekmovalka v zgodovini MasterChefa Slovenija, ki ni upoštevala pravil.

Ko je pred mojstre postavila svoj izdelek, se je sicer zgodilo tisto, na kar je upala, žal pa jo je odločitev ob enem stala mesta v kuharskem šovu.

"Če bi tale krožnik pripravila na individualnem testu, bi izočitveni test 100-odstotno gledala z balkona. Okusi so res dobri, to sem hotel od tebe," jo je pohvalil Bine, ob čemer Mateja ni ostala ravnodušna. "To mi je res veliko pomenilo in sem dobila eno tako potrditev, da mi lahko uspe in da znam zadovoljiti brbončice ljudi."

A kocka je padla in Mateja je morala kljub odličnemu krožniku tekmovanje zapustiti zaradi neupoštevanja pravil.

Tekmovanje je zapustila Mateja Ulaga.

Tekmovanje je zapustila Mateja Ulaga. foto: POP TV

prejšnji članek
Bine Volčič: Navdušenje nad 'otročički'
Svet slavnih
Bine Volčič: Navdušenje nad 'otročički'
naslednji članek
Tako lepo družino ima Klara Lorger
Resničnostni šovi
Tako lepo družino ima Klara Lorger