Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: začetniška napaka jo je stala napredovanja

3. 5. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
nastja masterchef

Nastja je morala zaradi napake šov zapustiti. foto: Pop TV

Pečica je bila že prižgana, a jo je Nastja očitno nehote ugasnila, posledica pa je bila odločilna za njeno ne napredovanje med top 10, oziroma top 9, kuharjev letošnje sezone.

Tekmovalci kuharskega šova MasterChef so morali v izločitvenem testu pripraviti pet popolnih francoskih sladic, eclerjev. Nastja že na začetku ni sledila pravim korakom priprave, a ji je maso nekako vseeno uspelo pripraviti. Po nekaj minutah peke pa je ugotovila, da je bila njena pečica ugasnjena in da se sladice sploh niso pekle. Vse skupaj jo je seveda pahnilo v paniko in jok, na pomoč ji je sicer priskočil Luka Jezeršek, ki ji je skušal pomagati, a ji je odločno tudi povedal, da ne vidi upanja, da bi se lahko uvrstila naprej. Špela je kasneje pojasnila, da so sodniki na začetku povedali, da so pečice prižgane, na kar pa je Nastja očitno pozabila, ko je želela pečico prižgati, pa jo je v resnici ugasnila. 

Ključna napaka je Nastjo žal stala uvrstitve v najboljšo deseterico letošnjih tekmovalcev. Sodniki pa so se vseeno poslovili od še enega tekmovalca. S svojimi sladicami ni navdušil noben od tekmovalcev, najslabše pa se je izkazal Andrej Težak – Tešky, ki je moral tekmovanje tako kot Nastja predčasno posloviti. 

V tekmovanju je tako ostalo samo še devet tekmovalcev. 

prejšnji članek
Dovolj mu je: Igor Mikić nikoli več v šov!
Svet slavnih
Dovolj mu je: Igor Mikić nikoli več v šov!
naslednji članek
Notranje oblikovanje: zgodovina in sodobnost z roko v roki
Zdravje
Notranje oblikovanje: zgodovina in sodobnost z roko v roki