Mizar Bojan Bešter (36 let, Zgornja Besnica) foto: Marko Vavpotič, M24.si
Bojan si kruh služi z izdelavo kuhinj. In pozor, ne dela kakršnih koli, temveč je podizvajalec za takšne zelo prestižne, ki stanejo tudi več kot sedemdeset tisoč evrov in na katere je treba čakati več kot osem mesecev. »Doma sem bolj skromen, jaz kuham v takšni za deset tisočakov,« se muza Bojan, ki nove jedi najraje ustvarja z enajstletno hčerko Marušo, zaradi katere se je tudi prijavil v šov.
»Sprva sem imel malo pomislekov, predvsem to, kako bom uskladil snemanja s službo. Po temeljitem razmisleku sem se odločil za ta izziv. In ni mi žal. MasterChef je prekrasna izkušnja. Nimam nobene pripombe, in če bi bila možnost, bi se spet prijavil. Veliko sem se naučil, tako o kuhanju kot o sebi, predvsem o svoji psihični kondiciji. V šovu ni pomembno samo kuharsko znanje, temveč je veliko psihičnih pritiskov. Treba se je odzvati v sekundi, in to loči zmagovalce od poražencev,« razlaga Bojan, ki je prvi veliki preizkus prestal že v prvi oddaji. Takrat ga je zagrabila panika, roke so se mu začele tresti. Samega sebe je spoznal v popolnoma novi luči, predvsem ni mogel verjeti, da je tako podlegel pritisku, kar ni ravno njegova lastnost. »Sčasoma mi je šlo čedalje bolje, kamer se sploh nisem več zavedal, delal sem po navodilih in svojih občutkih. Recept za uspeh je boriti se, boriti se in še enkrat boriti se. Nekam se da priti samo z vztrajnostjo in delavnostjo. Samo se nikoli ne naredi nič,« je prepričan trmasti Gorenjec.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.