1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: V šovu besna, dominantna, v resnici pa …

15. 4. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
jerneja-trofenik-dimnik

Jerneja Trofenik Dimnik foto: POP TV

Zaradi pritiskov v šovu MasterChef se tudi sama spoznava v nekoliko drugačni luči. Kakšna oseba je navdušena slaščičarka Jerneja v svojem zasebnem življenju?

Minuli konec tedna se je v MasterChef kuhinji razplamtel bes slaščičarke Jerneje Trofenik Dimnik, ki ob prvem izločitvenem testu ni zmogla zatreti jeze nad odločitvijo sotekmovalca. V luči, kakršni se je predstavila pred kamero, si, kot pravi, sicer ni prav nič podobna.

Jerneja: 'To nisem bila jaz.' foto: POP TV

»Res je bilo stresno. Na to te nihče ne pripravi. Niti sam se ne moreš pripraviti. Na tem izločitvenem testu to nisem bila jaz. Bilo me je strah, bila sem živčna in v glavi sem imela celo zmešnjavo,« je tedaj za POP TV pojasnila mamica treh otrok, ki je ustvarjalcem oddaje pojasnila, da je sicer zelo direktna oseba, ki vsakomur pove svoje mnenje, da pa ob tem ne goji zamer.

V vlogah vodij so bile tokrat tri mame, Jerneja, Kaja in Tanja. foto: POP TV

»Ko me kaj zmoti, razčistim in gremo naprej. Isto pričakujem od ljudi okoli sebe. Nisem maščevalen človek, ampak vse se vrača, vse se plača, tudi moj trenutek bo prišel,« je po drami zbrala misli Jerneja, ki je v nadaljevanju res dočakala svoj trenutek slave.

Pod njeno taktirko je namreč skupina modrih navdušila z izdelavo kompleksne otroške torte, ki se je poleg pestre dekoracije ponašala s harmonijo raznolikih okusov. Sodnike so barviti in sočni grižljaji prepričali do te mere, da so Jernejo in njeno ekipo poslali naravnost na balkon in jim tako v dlan položili varnost za obstanek v šovu.

Torta, ki je nastala pod Jernejino taktirko. foto: POP TV

prejšnji članek
To se pri Babićevih dogaja, ko gre soproga od doma …
Svet slavnih
To se pri Babićevih dogaja, ko gre soproga od doma …
naslednji članek
Horoskop: Čas je za spremembe v odnosih
Horoskop
Horoskop: Čas je za spremembe v odnosih