stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef se vrača z zanimivimi zapleti in novostmi

20. 8. 2020; 11.56
Avtor: K.M.
10-tv-razvedrilo-masterchef

Masterchef Slovenija, Bine Volčič, Karim Merdjadi, Luka Jezeršek foto: Pop TV

Pop TV je sporočil, kdaj bodo nadaljevali s predvajanjem kuharskega šova MasterChef, ki ga je prekinila pandemija.

Številni gledalci, ki uživajo v kuharskih podvigih amaterskih kuharjev, so bili pred meseci razočarani, ko je Pop TV prekinil predvajanje. Zdaj so iz komercialne televizije končno sporočili, kdaj se kuharski šov vrača na male ekrane. V tekmovanju so sicer ostali še Ana Potičnik, Iza Logar, Žiga Deršek, Jerneja Trofenik Dimnik, Žan Milosavljevič, Kaja Balentič, Kaja Jurač, Kristina Jakopič, Tanja Pirc in Gašper Peklaj. 

Nadaljevanje šeste sezone bodo v četrtek, 3. septembra, ob 20. uri, odprli s posebno dodatno epizodo, ki nas bo spomnila na napeto spomladansko dogajanje. Obudili bodo spomine na vse kuharske mojstrovine in neuspešne poskuse, se s tekmovalci smejali ukanam, kot je Žigov posip kuhinje z moko, in jokali ob spominih na družine. Omenjena epizoda bo sestavljena iz najboljših trenutkov spomladanskih epizod, pravo kuharsko tekmovanje s top deseterico pa se nadaljuje v petek, 4. septembra, ob 20. uri, z 12 epizodo šeste sezone, v kateri se bomo poslovili od enega tekmovalca. Kdo bo odšel domov? Izvemo v petek!

»Ker cenimo tradicijo, bomo njeno zapuščino oživljali tudi tako, da se bodo tekmovalci prvič v zgodovini kuharskega šova MasterChef Slovenija spopadli z eno najbolj priljubljenih slovenskih sladic. Upravičeno lahko rečemo, da je potica slovenska kraljica, zato že komaj čakamo na najslajši okus kvašenega testa in slastnih nadevov,« je eno od nalog, ki nas čakajo v jesenski sezoni, izdal sodnik Luka Jezeršek. Karim Merdjadi, ki je vsako leto pripravil finalno sladico, pa se le namuza, ko je govora o finalu: »Lahko obljubim, da je tudi letošnja finalna sladica nekaj posebnega, nekaj zlatega, ampak kaj ... Tega še ne smem izdati.« Sodnik Bine Volčič je skrivnostno pokomentiral celotno dogajanje: »Izzivi bodo prinesli še veliko zanimivih zapletov in preobratov. Takšnega finala, kot ga bomo imeli letos, gledalci še niso videli. Veliko novosti bo.«

prejšnji članek
Severina iz samoizolacije: "Korone nisem dobila na zabavi"
Svet slavnih
Severina iz samoizolacije: "Korone nisem dobila na zabavi"
naslednji članek
Se bodo štirje prijatelji vrnili na radio?
Svet slavnih
Se bodo štirje prijatelji vrnili na radio?