Masterchef Slovenija foto: Tomo Jeseničnik
Kaj je šlo v izločitveni oddaji narobe? Kaj bi naredili drugače?
Uf, v izločitveni oddaji, mi je šlo kar nekaj stvari narobe. Moram priznati, da nisem imela več zbrane glave, kar je po eni strani škoda, po drugi pa določenih stvari ne moreš spremeniti. Enostavno bila sem zelo izčrpana od vsega zaradi dnevnih snemanj, poškodovane roke, pa tudi skrbi zaradi virusa, ker takrat še nismo natančneje vedeli kaj bo to prineslo. Vsak od nas tekmovalcev, bi si želel marsikatero stvari narediti drugače ampak za nazaj se žal stvari ne more spreminjati
Kateri je bil vaš najljubši izziv in katera situacija v oddaji najtežja?
Teh izzivov je bilo kar nekaj. Vsak iz med njih je bila nekaj posebnega in čisto vsakega si bom zapolnila za celo življenje. Najtežje mi je bilo ko je oddajo zapustila Tanja in ko sem si poškodovala prst na desni roki. Zaradi te poškodbe je bilo moj kuhanje precej oteženo.
Kateri nasvet sodnikov si boste najbolj zapomnili?
Nasvetov je bilo kar nekaj prav tako ne smemo pozabiti tudi na kritike, iz katerih se največ naučimo. Zame kot amaterski kuhar, bi lahko zapisala res prav vse besede, ki so mi jih namenili sodniki, ker mi bo res čisto vsaka kritika in pohvala naredila zelo trden korak naprej na kuharski poti.
Meseca maja se je predvajanje oddaje prekinilo. Je bilo zato kaj težje skrivati, kakšna je bila vaša končna uvrstitev?
Moram priznati, da s tem nisem imela večjih težav. Vsa množica ljudi, ki je pristopala do mene je bila kulturna in uvidevna. Seveda so mi zastavljali vprašanja o tem kdo je zmagal in kakšna je bila moja končna uvrstitev, ampak sem jim razložila, da na takšna vprašanja ne smem odgovarjati ter da naj redno spremljajo oddajo MasterChef.
Kako ste preživeli zadnje mesece? Je bilo shajanje s koronavirusom težko?
Zadnje mesece preživljam zelo pestro. Moram priznati, da mi je nastop v MasterChefu prinesel veliko novih dogodivščin. Odprle so se mi nove poslovne priložnosti. S Tanjo Pirc sva se tudi podali na skupno poslovno pot in odprli novo blagovno znamko AfterChef. Imeli sva kar nekaj kuharskih dogodkov. Kakor se pa tudi vsi zavedamo, trenutna situacija zaradi virusa ni najbolj enostavna, ker zaradi tega gostinstvo močno trpi. Upam, da se kmalu to konča in se čim prej vrnemo v normalno stanje in življenje.
Je situacija vplivala na vaše življenje?
Seveda je vplivala tudi na moje življenje, saj že po svoji naravi ves čas "letam" naokoli in delam marsikaj, trenutno pa si tega ne morem privoščiti. Ampak kljub vsemu skušam iz vsega tega posrkati najbolj pozitivne stvari. Veliko bolj sem povezana z domačimi.
Kakšni so vaši načrti za naprej? Kulinarika, kariera v svetu zabave, morda kaj drugega?
Načrtov za naprej je zelo veliko, kaj vse se bo uresničilo pa bomo videli. Pustim se presenetiti.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.