Dušan Šubic foto: Ana Gregorič
»Med tednom pridem pozno iz službe in večernim obrokom se, če se le da, izognem, saj vsi vemo, da zvečer ni dobro jesti. Se pa v kuhinjo rad podam ob vikendih in dela prostih dneh. Takrat na kosilo povabim sorodnike in prijatelje, ki so navdušeni. V MasterChefu sem se veliko naučil in usvojil številne tehnike, ki jih prej nisem poznal, veliko pozornosti pa namenim tudi dekoraciji in videzu krožnika. Uživam, kadar se mi pri kuhanju ne mudi in imam na voljo res dovolj časa. Ne maram namreč kuhati pod pritiskom, kot se je to dogajalo v šovu.«
Je pa Dušan eden redkih tekmovalcev, ki si ne želi kariere v gastronomiji. »Zame je kuhanje užitek. Sem velik perfekcionist, in dokler krožnik ni popoln, ne gre na mizo, pa četudi kuham samo zase. Nikoli pa se nisem želel s kuhanjem ukvarjati profesionalno ali celo odpreti restavracije. Kuham zase, za prijatelje in sorodnike in pri tem uživam.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.