oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Maša razkrila, kako sta se z Evito spoznali

22. 4. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
maša in evita

Maša in Evita foto: edit: njena.si

Kako zelo je Maša naklonjena Eviti, smo videli v zadnji oddaji, tekom katere je ganjeno izrazila pohvale in občudovanje nad mlado tekmovalko. Sinoči ji je tudi na družbenem omrežju namenila zapis, v katerem je razkrila, kako in zakaj jo je tako močno vzljubila.

19-letna tekmovalka Evita Antončič si je prislužila spoštovanje številnih tekmovalcev letošnje sezone kuharskega šova MasterChef. Še posebej veliko naklonjenost čuti do nje tekmovalka Maša Cimermančič, s katero sta spletli pristne prijateljske vezi. Potem ko ji je slednja v oddaji namenila srčne pohvale, je zapis o tem, kako je vzklilo njuno prijateljstvo, objavila še na družbenem omrežju.

»Danes sem spet bila jaz ta glavna jokica. Ampak (včasih) ne znam zadrževat svojih čustev, sploh ko je treba na glas govoriti o ljudeh, ki jih imaš rad. Tole deklico sem čisto slučajno srečala na eni od avdicij, prijazno mi je skuhala eno kavico in nisva prav veliko govorili, ampak a veš, ko prav veš? Ko sem jaz bla stara 19 let, se prav veliko itak ne spomnim. Tudi slučajno pa nisem vedela, kaj točno si želim delati v življenju. Tudi ta prave prijatelje od takrat lahko zdaj preštejem na prste ene roke, ampak najbrž sem si morala narediti prostor. Ko sem Evito prvič slišala govoriti o hrani, sem bla navdušena, ko je pa začela še kuhati … Iz oddaje v oddajo sva si skupaj pomagali, se podpirali in veliko prejokali. Od samega začetka sem verjela vanjo, še bolj pa takrat, ko ona vase ni. Zares sem vesela, predvsem pa hvaležna, da si me sprejela tako, kot sem in da si tudi ti verjela vame takrat, ko sem to najbolj rabila. Vesela sem tudi, da naju je združila ta strast do kulinarike in upam, da bova v bodoče to samo še nadgrajevali. Nima smisla, da tukaj nekaj nakladam, ljudje so tako ali tako spoznali, kako posebna si,« je svoje misli strnila Maša in zapis zaključila s hvaležnostjo, da se je lahko od nje marsikaj naučila ter priznanjem, da je v njenih očeh najmočnejša tekmovalka.

prejšnji članek
Glasbenica in voditeljica obožuje ta del Slovenije
Svet slavnih
Glasbenica in voditeljica obožuje ta del Slovenije
naslednji članek
Maja Keuc: Pritoževanje s kavča ne bo spremenilo prav nič
Svet slavnih
Maja Keuc: Pritoževanje s kavča ne bo spremenilo prav nič