Evita Antončič foto: Ana Gregorič
Priznava, da navdih za kulinarične stvaritve najde tudi na svetovnem spletu, a ob tem poudarja, da to ni edini vir njene inspiracije. »Nikoli ne sledim receptom. Ne glede na to, kakšne posnetke sem gledala ali brala recepte, sem vedno v vsako jed dodala malo sebe. Zdi se mi, da je to bistvo kuhanja. Da kuhaš jedi, ki predstavljajo tebe, in z vsakim krožnikom pokažeš, kakšen si kot kuhar. Navdih za ustvarjanje v kuhinji najdem čisto povsod. V vsaki stvari, ki jo najdem na internetu, se skriva neka dobra in zanimiva iztočnica za nadaljnje ustvarjanje.«
Ker je še vedno zelo mlada, šele pred dnevi je dopolnila dvajset let, se zaveda tudi dejstva, da je za uspeh potrebno nenehno izobraževanje. To pa ni nujno povezano zgolj s klasičnim šolskim sistemom, ampak tudi z lastnim odkrivanjem in raziskovanjem. »Vsak dan se izobražujem. Tako v praksi kot teoriji. Čeprav menim, da teoretično znanje v kuhinji ne pride prav, mislim, da so kakšne nove ideje in zanimive tehnike, ki jih zasledim na spletu, zelo uporabne za širjenje obzorja v kulinariki. Vse, kar mi je zanimivo in nenavadno, doma vedno preizkusim na svoj način in tako se najlažje učim.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.