Lucijan Lipovšek foto: POP TV
Čeprav je bil Lucian izza kamere navihano razpoložen, smo ga za kuharskim pultom spremljali predvsem v zadržani in spoštljivi drži. Mladi tekmovalec je predvsem razvijal svoje kuharske sposobnosti, srkal nova znanja in tako skozi kulinarično potovanje pridobil dovolj samozavesti, da se sedaj spogleduje z idejo, da bi postal zasebni kuharski chef. Glede na to, da smo ga gledalci več tednov spremljali prek TV ekranov, bi bilo povsem smotrno vnovčiti prepoznavnost in se podati na to poslovno pot.
In kaj pravzaprav pomeni biti zasebni kuharski chef? »V tujini je to že precej znano, k nam pa šele prihaja. Dal bom primer: stranka ima rojstni dan, a ne bi želela praznovati v restavraciji, ampak bi raje bila v nekem zaprtem krogu svojih ljudi. Da pa ji ni treba skrbeti še za hrano in se lahko normalno sprosti v krogu najbližjih, lahko najame mene, na domu ali pa najetem prostoru pripravim celotno pogostitev,« je v klepetu za 24ur.com pojasnil Lucian, ki je še vedno poln vtisov, ki jih je okusil na nepozabni MasterChefovi kuharski preizkušnji.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.