pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zala Pungeršič že z avdicijo presenetila bližnje

2. 7. 2023; 10.00
Avtor: C.L. / revija Lady
1_2_300

Zala Pungeršič foto: Marko Vavpotič

Bližnji so bili nad Zalino prijavo na avdicijo šova MasterChef presenečeni. 'Nihče si ni predstavljal, da se upam spopasti s kulinariko na takšni ravni.'

Zalo Pungeršič je od nekdaj privlačilo delo v lokalu, s katerim se je srečala že pri šestnajstih letih, ne sicer v kuhinji, temveč kot natakarica. A kljub temu se ni odločila za študij v tej smeri.

»Študiram geografijo in sociologijo, delati v kulinariki pa je bila moja skrita želja, ki je nisem nikomur razkrila. Ko sem končno zbrala dovolj poguma in se prijavila na avdicijo, so bili tako domači kot prijatelji zelo presenečeni. Nihče si ni predstavljal, da se upam spopasti s kulinariko na takšni ravni. V tekmovanje sem šla zelo sproščeno in brez pričakovanj. Moja želja je bila, da bi se naučila kaj novega, spoznala nove tehnike in nove ljudi, ki jim je kuhanje blizu. Želja po zmagi se je začela rojevati nekje sredi sezone, ko sem postala samozavestnejša in ugotovila, da se lahko kosam z najboljšimi. In bolj ko je šlo tekmovanje proti koncu, bolj je ta želja rasla. Finalna oddaja je bila polna izzivov, Anja pa resna tekmica. Rekla sem si, dala bom vse od sebe in kar bo, pa bo,« je povedla v klepetu za revijo Lady.

Zala Pungeršič

Zala Pungeršič foto: POP TV

prejšnji članek
Matej Zemljič in Uroš Smolej prvič skupaj pred kamero
Moda&Lepota
Matej Zemljič in Uroš Smolej prvič skupaj pred kamero
naslednji članek
Nika Zorjan spregovorila o zdravstvenih težavah
Svet slavnih
Nika Zorjan spregovorila o zdravstvenih težavah