pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Usodni da masterchefovke Kaje Jamnik

23. 7. 2023; 12.00
Avtor: TP/Lady
Masterchef 2020, Kaja Jurač

Masterchef 2020, Kaja Jurač, danes že Kaja Jamnik foto: Tomo Jeseničnik/POP TV

Kaja Jamnik je bila zelo vesela, da je šlo na poroki vse po načrtih, pa tudi tega, da so bili na njun dan z njima vsi, ki jima veliko pomenijo in ki jih imata rada. Na poročno potovanje pa odhaja kar cela družina.

Vsoboto, 1. julija 2023, je po dobrih sedmih letih zveze večno zvestobo svojemu Roku Jamniku obljubila kuharska mojstrica Kaja. Poročila sta se v cerkvi Marijinega oznanjenja Velesovo in na posestvu ljubezni Skedenj, kjer je potekala tudi svatba. Kaja je poroko načrtovala leto in pol, vanjo pa je vključila tudi njuna otroka in svoja nečaka. Hčerka Nija in nečakinja Naja sta v cerkvi in pred matičnim obredom metali rožice, sin Nace je prinesel prstane, nečak pa je nosil tablo z napisom: Stric Rok, prepozno za pobeg, nevesta prihaja.

kaja jamnik foto: osebni arhiv

»Najin dan je bil pravljičen. Z Rokom sva že v petek prespala ločeno. Jaz sem skupaj z družicami in mojo pričo prespala v gradu Strmol. Dan se je začel ob 6. uri z urejanjem pričeske in ličenjem. Nato sem se s sestro, ki je bila moja poročna priča, ob 15. uri odpravila v cerkev. Pred njo me je pričakal oče, ki me je pospremil do oltarja in me predal Roku. Obred je bil čustven in zelo lep, po zaobljubi in izmenjavi prstanov nama je Marta Zore zapela pesem Le s teboj. Po cerkvenem obredu me je Rok dvignil in odnesel čez prag, kot se spodobi, nato pa so naju ‘zasuli’ s cvetjem. Bilo je res čarobno. V poklon in spomin na Rokovega očeta smo nato spustili bele balone. Ko sva sedela pred matičarko, je sijalo sonce in pršil rahel dež, v ozadju je nastala mavrica. Česa tako romantičnega še nisva doživela,« nam je svoj popolni dan opisala Kaja, ki je potem na zabavi plesala celo noč. Konec julija se bo celotna družinica odpravila na poročno potovanje na Maldive.

prejšnji članek
Recept: Bučke in losos na žaru
Kulinarika
Recept: Bučke in losos na žaru
naslednji članek
Igralec bo spol otroka izvedel šele ob rojstvu
Svet slavnih
Igralec bo spol otroka izvedel šele ob rojstvu