sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Nik znova pred kamero

26. 7. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
nik-marlot 2

Nik Marolt foto: Zaslonski posnetek

Najbolj visoki tekmovalec minule sezone šova MasterChef je vzel stvari v svoje roke in si uresničil željo po kuharski oddaji.

No, ne boste ga gledali na komercialni televiziji, se pa lahko ob njegovih domislicah kratkočasite na YouTubu. Nik Marolt je namreč dobesedno vzel stvari v svoje roke: izdelal je mizo z dovolj veliko delovno površino, jo postavil v naravo, kjer se najbolje počuti, vklopil kamero in se na svoj sproščeni način lotil snemanja zanimivosti o manj znanih rastlinah, ki v kulinariki niso dovolj cenjene.

Nik Marolt je izdelal primerno mizo in se lotil predstavljanja zanimivosti iz narave, ki bi lahko pogosteje romale v vaš lonec. foto: Zaslonski posnetek

Da bi morale biti, saj v sebi skrivajo obilje potenciala, bo tekom kulinaričnih vlogov dokazoval Nik, ki se je najprej lotil, ne boste verjeli, solate! Za slednje se je odločil, ker jo ljudje uživamo zgolj surovo, oz. začinjeno s prelivi, medtem ko bi jo lahko uporabili in predelali na presenetljive načine. »Škoda se mi zdi, ker ni izkoriščena do svojega polnega potenciala,« pravi Nik, ki uporabo solate primerja s špinačo, za katero toplotna obdelava ne zveni prav nič nenavadno, čeprav sta si rastlini po strukturi podobni.

»Ta trenutek gre veliko solate v cvet in zakaj bi jo metali stran? Odgovor je, da je pravzaprav ni potrebno zavreči.« Podrobnosti o tem, kako jo lahko porabite, pa si oglejte v njegovi prvi spletni oddaji. Kliknite TUKAJ.

Nik med pripravo pesta iz solate. foto: Zaslonski posnetek

prejšnji članek
Katarina Benček javno o Tini Gaber
Resničnostni šovi
Katarina Benček javno o Tini Gaber
naslednji članek
Botri: Takšna je bila nekoč Angela
Svet slavnih
Botri: Takšna je bila nekoč Angela