Bine Volčič foto: Matej Fišer
V raju vrtnin dobi življenje nove razsežnosti. Bine Volčič je v karieri izkusil že marsikaj, saj je delal v najprestižnejših restavracijah po svetu. Tudi sam pa se zaveda pregovora, da je povsod lepo, a doma je najlepše. Ljudsko modrost zdaj, ko se je z družino preselil na podeželje, izkuša na lastni koži. V kulinarični zgodbi, ki jo pišeta z ženo, se spoprijema z vznemirljivimi izzivi. Pri tem pa mu prija, da je z dobavitelji zelenjave vzpostavil prijateljski odnos. »To je največ, kar šteje. Medsebojna komunikacija je na Goričkem vredna več od suhega zlata,« pravi kuharski chef. Tudi sestavine so v tem delu Slovenije nekaj posebnega. Po njegovem prepričanju in izkušnjah gre za izdatno kakovost, veliko pa k vsemu prispevajo ljudje. »So topli, dobrosrčni, odprti in pripravljeni sodelovati. Povezati se z lokalnim okoljem je osnova za harmonično in dolgoročno sobivanje,« še pripomni mojster, ki zelo rad zapelje tradicionalne okuse v sodobni čas.
Bine Volčič, Motovilci, Posestvo Monstera, chef, kuharski mojster foto: Matej Fišer
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.