Bruno Šulman se izobražuje in dela v Parizu. foto: Ana Gregorič
Bruno Šulman je po zmagi v tekmovalni oddaji MasterChef Slovenija vse svoje sile usmeril v kulinarično izobraževanje. Pred meseci se je tako udeležil šolanja v priznani šoli Le Cordon Bleu Paris, ki ga je opravil z odliko. A je Pariz očitno tako zelo vzljubil, da bo tam še naprej nabiral potrebno znanje. Kljub tem upa se redno vrača v domovino, kjer ima odprte številne tudi kulinarične projekte. Pred dnevi je njegova kuharska knjiga tako na knjižnem sejmu v Ljubljani prejela nagrado za najlepšo knjigo v svoji kategoriji.
"Že nekaj mesecev je minilo od konca mojega šolanja na Le Cordon Bleu Paris, ker pa sem se res zaljubil v Pariz in želim tukaj pridobiti še čim več kulinaričnega znanja, sem se zaposlil v restavraciji Il Carpaccio Paris, vrhunski italijanski restavraciji z Michelinovo zvezdico," je na družbenem omrežju razkril Bruno, ki tam deli tudi številne utrinke, ki nastanejo med delom.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.