pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Tragična zgodba nove neveste

6. 4. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
danica-lončarič

Danica Lončarič foto: Planet TV

Kdo je vdova, ki je zbrala pogum, da znova odpre srce in si tako podari možnost, da bo v življenju znova ljubila in bila ljubljena.

Nova nevesta v eksperimentu Poroka na prvi pogled je 43-letna NLP svetovalka Danica Lončarič. Mati dveh otrok, Tristana in Katrine, je na svoji življenjski poti že okusila pravo ljubezen, sorodno dušo, ki pa ji jo je tragedija leta 2017 neusmiljeno iztrgala iz objema.

Zla slutnja, da soproga ni več med živimi, se je pojavila že preden so smrt uradno potrdili. »Ko so ga po nekajdnevnem iskanju našli mrtvega, sem se seveda sesedla. V prsih mi je začelo pokati, dušilo me je. Devetnajstega maja 2017 se je moje življenje v trenutku zrušilo, vsi moji načrti in cilji, vsa prihodnost se je v trenutku razblinila … A dejstvo, da je umrl, ni bila moja najhujša bolečina. Najtežje je bilo novico povedati otrokoma. Ko se približuješ nasmejanima obrazkoma, da ju soočiš z dejstvom, da ju očka nikoli več ne objel, da se ne bosta več mogla stisniti k njemu, da ju ne bo več pokril z odejico za lahko noč,« je pred časom za svet24 povzela boleče spomine Danica, ki je v naslednjih štirih letih s pomočjo dobrega načrta uspela doseči, da družina znova vidi svet v svetlejši odtenkih.

Bo njen pisan svet obarvala tudi romantična ljubezen? Slednje bomo videli v nadaljevanju oddaje Poroka na prvi pogled ...

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Vesna postala blondinka
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Vesna postala blondinka
naslednji članek
Horoskop: Zvezde vas podpirajo v sprejemanju ljubezni
Horoskop
Horoskop: Zvezde vas podpirajo v sprejemanju ljubezni