zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Danica pojasnila, zakaj sta bila zadržana

26. 5. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Aleksander in Danica foto: Planet TV

Eksperiment Poroka na prvi pogled je končan tudi za Aleksandra in Danico, ki je sklenila obelodaniti, zakaj sta se razlikovala od ostalih parov ter zakaj z gledalci ne bi nikoli delila romantičnih čustev.

Danica bo izkušnjo v eskperimentu Poroka na prvi pogled ohranila v lepem spominu, nenazadnje je s sodelovanjem dobila natanko to, kar si je želela. Spoznala je namreč čudovito skupino ljudi in dobila kar nekaj novih prijateljev.

Sedaj, ko se oddaja počasi poslavlja, pa je spletnim prijateljem sklenila zaupati, kaj ju je z Aleksandrom držalo na tirnicah profesionalne javne predstavitve. »Oba z Aleksandrom sva starša majhnim otrokom, zato sva oba že od začetka bila zelo zadržana in previdna, saj sva vedela, da bodo naši otroci gledali eksperiment in ravno ta previdnost, naju je tudi tako razlikovala od ostalih parov.  Eksperiment ali ne, je trebe otroke zaščititi in ne dajati lažnih upanj, tudi če bi se med nama zgodila romantična čustva, jih definitivno nebi kazala pred kamerami in to lahko razumejo le tisti, ki imajo mlajše otroke,« je na družbenem omrežju pojasnila Danica in zaključila, da sta kljub vsemu tekom eksperimenta ustvarila zgolj spoštljiv prijateljski odnos.

Danica Lončarič foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: Daša je najtežje sprejela to, da je vse skupaj igra
Resničnostni šovi
MasterChef: Daša je najtežje sprejela to, da je vse skupaj igra
naslednji članek
Od sanjskega moškega do nočne more v šovu Poroka na prvi pogled
Resničnostni šovi
Od sanjskega moškega do nočne more v šovu Poroka na prvi pogled