oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gordani šov spremenil življenje

31. 5. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
gordana-marelli

Gordana Marelli foto: RTL

Gordana Marelli je ena izmed udeleženk hrvaškega šova Poroka na prvi pogled. Doma ima 16-letnega sina, ki se z njenim skokom pred kamere ne strinja. Njena udeležba jima je povsem spremenila življenje …

Gordana Marelli ima za seboj zakon, tekom katerega je postala mati, za prijavo v hrvaško oddajo Poroka na prvi pogled pa se je odločila, ker se je preprosto želela znova poročiti. 38-letnica je odraščala z mamo, medtem ko z očetom nima stikov. Kot je pojasnila v predstavitvi, jo je mama naučila, da je ljubezen dajanje, hkrati pa je pomembno tudi zavedanje, da mora človek imeti rad najprej sebe, da bi lahko ljubil nekoga drugega. Gordana zase pravi, da je mirna in razumna, a priznava, da so ji blizu impulzivne odločitve, kot so denimo potovanja ali nenadna menjava službe. Skozi življenje jo vodi misel, da so slabe izkušnje priložnosti za učenje.

Gordana Marelli foto: RTL

Zagrebčanka v prostem času hodi v telovadnico, sprehaja psa, se druži s prijatelji in se ukvarja z delom na sebi. Čeprav je njeno življenje precej zapleteno, priznava, da še vedno sanja o stabilnem partnerstvu, saj je v življenju vse lepše in lažje v dvoje. Da bi jo moški pritegnil, mora biti pošten, zvest in z njo deliti vse – tako dobro kot slabo. Moški si v njenih očeh pridobil veliko prednost, če ima rad otroke in živali ter izžareva samozavest. Kot pojasnjuje, nima najboljšega mnenja o sebičnih in hladnih moških ter tistih, ki se prekomerno trudijo.

Gordana meni, da sta za idealno razmerje potrebni dve osebi z enakimi interesi, ki sta si sicer čim bolj podobni, a še vedno dovolj različni, da se lahko dopolnjujeta. Ob usklajenosti se ji zdi zelo pomembno odnos napolniti s smehom, strastjo, razumevanjem in seveda s kompromisi.

Gordana Marelli foto: RTL

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Niti najmanj nisem ženskar
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Niti najmanj nisem ženskar
naslednji članek
Je Roškarju uspelo shujšati 15 kg?
Svet slavnih
Je Roškarju uspelo shujšati 15 kg?