Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka bo! Anže in Hajdi še uradno pred oltar

19. 10. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
hajdi in anže

Hajdi in Anže foto: Fotomontaža njena.si

Svojo ljubezen bosta okronala s čisto pravo poroko. Anže bo Hajdi popeljal tudi pred cerkveni oltar.

Anže in Hajdi, ki sta se zaljubila v eksperimentu Poroka na prvi pogled in tudi po koncu snemanja ostala skupaj, sta skoraj leto po zgodbi, ki sta jo ustvarjala na Planet TV, pripravljena na pomemben življenjski korak. Parček bo namreč svojo ljubezen okronal s pravo poroko, kot sta nam zaupala, se bo veseli dogodek odvil čez dva tedna, oba pa že komaj čakata, da drug drugemu tudi uradno obljubita večno zvestobo.

Anže in Hajdi foto: Osebni arhiv

»Najprej se bova poročila civilno, v ožjem krogu, potem pa še cerkveno, takrat bo ob naju večje število ljudi,« nam je pojasnil Anže in dodal, da so bili domači zelo veseli in povsem navdušeni, ko sta jim sporočila, da se bosta tudi uradno poročila. Televizijska ženin in nevesta sicer vse od konca snemanja živita skupaj, v minulih mesecih, ko sta se imela priložnost dobro spoznati, pa sta svoj odnos le še nadgradila.

Medtem ko se na Planet TV pripravljajo na ustvarjanje nove sezone izziva Poroka na prvi pogled, je v zunanjem svetu seme, ki so ga posejali v minulem letu, obrodilo čisto prave sadove. Hajdi pogleduje svojo poročno obleko, s katero se bo sprehodila do cerkvenega oltarja, Anže pa prekipeva od radosti, saj ga tokrat prav nič ne muči trema. Ženska, ki ga bo spremljala skozi življenje, namreč ni več neznanka …

Anže in Hajdi foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Denis rad prepeva, a tega na Kmetiji ni pokazal
Resničnostni šovi
Denis rad prepeva, a tega na Kmetiji ni pokazal
naslednji članek
Uradno konec za skupino Lačni Franz
Svet slavnih
Uradno konec za skupino Lačni Franz