stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Strokovnjakinja iz Poroke na prvi pogled nekdanja misica

29. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Barbara Sarić

Barbara Sarić foto: Planet TV

Ustvarjalci TV eksperimenta so predstavili dve novi strokovnjakinji. Se vam je ena izmed njiju zdela še posebej znana?

Da bo nova sezona eksperimenta Poroka na prvi pogled potekala brez znanih strokovnjakinj Milene in Eve, smo vam zaupali še pred časom. Ustvarjalci so sedaj obelodanili, da v čevlje svetovalk in podpornic stopata psihoterapevtki Alja Fabjan in Barbara Sarić.

Slednja vam je bila na pogled morda nekoliko znana, a ste to misel zaradi imena hitro opustili. A naj vam zaupamo, da se je Barbara nekoč pisala Rapnik in da je bila pred leti misica, ki je osvojila kar nekaj lepotnih nazivov - bila je denimo finalistka miss Slovenije 2007, miss obrazov 09 in finalistka miss Universe 2009 ter finalistka miss Hawaiian tropic 2010.

Barbara Rapnik: Miss Hawaiian Tropic 2010, finale foto: Mediaspeed

Vse te lepotne uvrstitve so danes kakopak le del lepih spominov na dvajseta leta. Pomembnejši del Barbarinega sveta je bilo namreč predvsem izobraževanje in stremenje k zastavljenim ciljem na področju psihologije, s katero se ukvarja vse od 15 leta.

Barbara je na lepotnem tekmovanju miss Universe Slovenije za leto 2009 osvojila naziv miss revije Obrazi. foto: Mediaspeed

Uresničevanje poslanstva

Kot pojasnjuje na svoji spletni strani, se je leta 2005 vpisala na študij psihoterapije na Dunaju (SFU- Sigmund Freud University), leta 2010 je diplomirala, nato pa takoj nadaljevala magistersko stopnjo. »Odločila sem se, da se usmerim na specializacijo iz psihoanalize. Najbolj skrivnostno in najglobjo vejo psihoterapije. Ob vsem tem sem opravljala tudi prakso in lastno analizo.«

Pisalo se je leto 2013, ko se je pridružila Holistic centru kot psihoterapevtka, ob tem delu pa leto kasneje stopila še na svojo lastno pot in ustanovila podjetje, tekom katerega ustvarja in razvija svoje poslanstvo.

»Našla sem osebno srečo in jo nadgradila s prelepim darilom, ko sem zopet postala mama. Moja energija, volja, motivacija in izzivi do svojega dela so nespremenjeni. Sem ena tistih žensk, ki menijo, da lahko usklajuješ posel z družino,« je še strnila misli psihoterapevtka in predana mama dveh otrok.

Barbara Sarić foto: Planet TV

prejšnji članek
Zvezda serije Botri o hudi preizkušnji: Še prijatelji so ga zapustili
Svet slavnih
Zvezda serije Botri o hudi preizkušnji: Še prijatelji so ga zapustili
naslednji članek
Dres LeBrona Jamesa na dražbi prodali za vrtoglav znesek
Svet slavnih
Dres LeBrona Jamesa na dražbi prodali za vrtoglav znesek