petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Ustvarjalci osvežili ekipo strokovnjakov

22. 1. 2024; 07.00
Avtor: Vesna Meško
strokovnjaki 3. sezona

Sonja, Timotej in Špela foto: edit: njena.si

Ustvarjalci eksperimenta Poroka na prvi pogled so tudi v 3. sezoni zamenjali ženski del ekipe strokovnjakov. Timu Strnadu se bosta tokrat pridružili znana novinarka in terapevtka.

Spomladi se vrača na TV ekrane priljubljena oddaja Poroka na prvi pogled. Poleg novih ženinov in nevest bosta oddajo popestrili tudi novi strokovnjakinji, izkušena novinarka Sonja Javornik in partnerska terapevtka Špela Gornik. »Z novo ekipo strokovnjakinj smo se odlično ujeli, saj smo se v mnogih znanjih dopolnjevali in smo posledično lahko pokrili zelo širok spekter okoliščin, v katerih so se znašli udeleženci šova,« nam je zaupal psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad, ki letos kot strokovnjak v eksperimentu sodeluje že tretjič. »Mislim, da je delo na oddaji vsako leto bolj utečeno in, kar je najpomembneje, menim, da je produkt našega dela gledalcem vsako leto bolj zabaven in hkrati poučen.«

Sodelovanje v eksperimentu sta z zanimanjem sprejeli tudi novi strokovnjakinji, ki ju lahko bolje spoznate v nadaljevanju.

novinarka Sonja Javornik foto: Rino Gropuzzo

Sonja Javornik, novinarka

Sonja je pisateljica in izkušena novinarka naše medijske hiše, znana po zanimivih vsebinah in intervjujih iz sveta estrade. Sodelovanje v eksperimentu je bil zanjo velik izziv, a se je vsakega snemanja veselila, zlasti, ker se je s Špelo in Timom izvrstno ujela in s svojimi znanji lepo dopolnila ekipo.

»Vedno so se name obračali prijatelji, celo samo znanci. Očitno so prepoznali, da ne obsojam, da znam poslušati, pa tudi svetovati. Zato sem bila zelo vesela, da sem lahko sodelovala pri Poroki na prvi pogled, kjer sem dobila potrditev, da znam pomagati parom v težavah. Seveda pa je bilo za moje sodelovanje pomembno tudi to, da kot dolgoletna novinarka znam spraševati in priti tudi do kakšnih bolj bolečih, skritih težav,« nam je zaupala Sonja in prišepnila še, da se obeta zanimiva sezona, ki bo koristna tudi za gledalce.

Špela Gornik, dipl. sinologinja, spolna in partnerska terapevtka

Špela je znana zlasti kot spolna in partnerska terapevtka, sicer pa njena znanja in izkušnje prepletajo celostno obravnavo odnosov, tudi na duhovni ravni. »S partnerskimi terapijami korenito pomagam parom, pri Poroki na prvi pogled pa se ne pogovarjamo samo s pari, ampak sporočilo o vrednotah partnerstva seže do stotisoče gledalcev,« je dejala Špela, ki se je temeljito posvetila vlogi v eksperimentu. »Hvaležna sem za to priložnost, ker živimo v časih, ko mnogo ljudi izgublja vero v zdravo monogamno zvezo, zato je odgovornost toliko večja.«

Špela Gornik, dipl. sinologinja, spolna in partnerska terapevtka foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Javna zahvala žalujoče Melanie Trump
Svet slavnih
Javna zahvala žalujoče Melanie Trump
naslednji članek
Johnny Depp svetu predstavil očarljivo zgodbo
Svet slavnih
Johnny Depp svetu predstavil očarljivo zgodbo