petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Obeta se drama, nevesti bodo popustili živci

7. 3. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Irena in Andrej

Irena in Andrej foto: Planet TV

Sinoči sta pred oltar stopila Andrej in Irena. Medtem ko je bil ženin navdušen nad izbiro strokovnjakov, je nevesta močno zadrževala svoje razočaranje. Za enkrat …

Mama in babica Irena Martinjak se je na pustolovščino eksperimenta Poroka na prvi pogled podala z zaupanjem in vero, da bo v oddaji deležna lepe priložnosti, na kateri bo lahko predano gradila novo razmerje. A čeprav se je še tik pred poroko opogumila z besedami, da ve, da bo srečna, se je ob prvem pogledu na ženina njeno upanje razblinilo kot jutranja meglica. Ob vidno zaskrbljeni priči jo je namreč čakal leto mlajši Andrej Štelcer, ki pa žal ni izpolnil njenih pričakovanj, saj ni predstavljal moškega, s katerim bi se neobremenjeno podala v eksperiment. »Ja, malo sem razočarana. Zakaj so me strokovnjaki dali skupaj z njim, ne vem,« je strnila misli Irena, ki je tekom obreda trepetala in si prizadevala pomiriti občutke.

Irena med obredom foto: Planet TV

Pa Andrej? Slednji je bil ob pogledu na nevesto več kot zadovoljen. Všeč mu je bil tudi opis njene osebnosti in zanimanj, kar je vseskozi poudarjal z izrazito obrazno in telesno mimiko. »Mislim, da so mi zaigrale one brbončice v trebuhu, ker je res nevesta top. Mislim, da so tu strokovnjaki zadeli v polno,« je po prvih skupnih trenutkih ocenil Andrej, medtem ko je Irena izrazila ugotovitev, da gre za nedoraslega moškega.

In kaj se obeta v nadaljevanju? Že res, da se je Irena kljub razočaranju podala v eksperiment, a to ne pomeni, da bo v bodoče pred kamero zadrževala svoje iskrene misli in občutke. Odvil se bo dramatičen vrtiljak čustev, kar vas bo zagotovo prikovalo pred TV zaslone.

Andrej ob prvem pogledu na nevesto foto: Planet TV

Irena in Andrej med obredom foto: Planet TV

Andrej med poslušanjem opisa Irenine osebnosti. foto: Planet TV

Irena foto: Planet TV

Irena se je spraševala, kaj naj stori ... foto: Planet TV

Irena in Andrej med ustvarjanjem poročnih spominov. foto: Planet TV

Poročna fotografija Irene in Andreja foto: Planet TV

prejšnji članek
V serijo Skrito v raju vstopil bogataš, ki ima zelo znano ženo
Svet slavnih
V serijo Skrito v raju vstopil bogataš, ki ima zelo znano ženo
naslednji članek
Dinamitke se ne bojijo staranja
Svet slavnih
Dinamitke se ne bojijo staranja