zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razlog za Sarino zadržanost velika stiska in ne vzvišenost

31. 3. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
sara-aras, poroka-na-prvi-pogled

Sara Aras foto: Planet TV

Sara se vam morda zdi hladna in zadržana, a nikar ne sodite knjige po platnicah. Svetlolasa nevesta nam je pojasnila, kaj je doživljala v ozadju.

Meditacija na večerji, nezainteresiranost na skupnih druženjih, odsotni pogledi, molčanje. Površen pogled na Sarino izrazno mimiko, vedenje, zadržano komunikacijo in vključenost v družbo lahko podaja oceno, da gre za vzvišeno in precej hladno žensko. Če pa imate sposobnost jadranja pod površjem, ste morda zaslutili, da se Sara ne počuti dobro in da pravzaprav doživlja veliko stisko. Pustolovščina, na katero se je podala, namreč zanjo ni predstavljala le izziva na področju partnerskih odnosov, Sara je namreč prav pred kamerami Poroka na prvi pogled doživljala čustvene pretrese, prežete s strahom. A naj vam več razloži sama …

Sara je najbolj srečna v naravi. foto: Planet TV

»Pred vstopom v eksperiment sem imela precej dolgo obdobje nekakšnega umika od socialnega vrveža. Izven dela je bila moja glavna družba predvsem muc, narava, mati in občasno kakšen posameznik, katerega sem bolje poznala že od prej. Vajena sem bila svojega miru, ritma in predvsem veliko stika z naravo, česar v oddaji ni bilo niti malo. V naravi se odprem, sprostim in zaživim. Obdana z betonom, neznanimi obrazi in v okolju kamer je bil zame nepredstavljivi šok. Moje delovanje v takšnem okolju, ki mu ne morem zaupati, dokler ga vsaj malo ne spoznam, se običajno odrazi v introvertiranosti in zgolj opazovanju. Kakršna koli zahteva ali pobuda za izražanje oz. izpostavljanje v takšnem okolju je moj um dojel kot nevarnost, kar pa se je na večerji izrazilo kot nelagodje, drugače pa tudi kot defenzivno, hladno in na momente morda celo vzvišeno obnašanje,« je povzela celotno dogajanje izza televizijske slike Sara, ki je lahko pravzaprav lepa vzpodbuda za stremenje k razumevanju, oziranje po širši sliki in korakanje proč od ozkoglednosti.

Sara in Marko foto: Planet TV

Sara na večerji foto: Planet TV

prejšnji članek
To so mame igralcev iz serije Skrito v raju
Svet slavnih
To so mame igralcev iz serije Skrito v raju
naslednji članek
Zvezdana Mlakar obnorela Hrvaško
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar obnorela Hrvaško