sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Botri: Konstantin Haag je želel postati nogometaš

6. 5. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Konstantin Haag

Konstantin Haag foto: NOVA TV

Preden je zvezdnik serije Botri postal igralec, je bil usmerjen v šport in uspeh na zelenici. A po srednji šoli je sledil preobrat …

Igralec Konstantin Haag se je rodil v Nemčiji, na Hrvaškem pa živi od četrtega leta starosti. Novemu okolju se je hitro prilagodil in ker mu jezik ni povzročal težav, se je hitro vključil v športne in družabne aktivnosti. V klubu Turbina je vrsto let treniral nogomet, tekom odraščanja pa svoja zanimanja preusmeril v svet igre.

»Želel sem postati profesionalni nogometaš, potem pa sem se spustil na zemljo in postal igralec. Saj ne, šalim se (smeh). Po srednji šoli sem iskal službo, ki bi me izpolnjevala na več ravneh.Kot igralec razvijate svojo čustveno inteligenco, telesne sposobnosti, intuicijo, telo in glas ter kritično mišljenje.Mislil sem, da je ta poklic idealen za razvijanje lastnega jaza in tako sem prišel do spoznanja, da mi bo dal najboljše orodje za razumevanje sveta in bitk.Tudi v šoli so me vedno navdihovali učitelji, ki so znali govoriti in s tem pritegniti nas, dijake,« je v intervjuju za Top portal razložil Konstantin, ki je diplomiral na Umetniški akademiji v Splitu.

prejšnji članek
Žan Serčič priznal, da so zaradi kariere trpeli odnosi - kaj je spremenil?
Svet slavnih
Žan Serčič priznal, da so zaradi kariere trpeli odnosi - kaj je spremenil?
naslednji članek
Cestni dirkači, naših življenj krojači: Ni vsak trk na cesti posledica nesreče
Zdravje
Cestni dirkači, naših življenj krojači: Ni vsak trk na cesti posledica nesreče