evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

9. 5. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
matic in katja 2

Matic in Katja foto: Planet TV

Katja je v sinočnji oddaji Poroka na prvi pogled osupnila s priznanjem, da se Matica boji. Kako pa na vse skupaj gleda on? Je prekoračil mejo ali so bila njuna nesoglasja napačno razumljena?

Katja Steblovnik se je tekom eksperimenta Poroka na prvi pogled spopadala s številnimi spoznanji o sebi in vplivu preteklosti na njeno sposobnost ustvarjanja odnosov. O tem, kaj se ji je dogajalo, za enkrat ni pripravljena govoriti, a kot kaže nosi v sebi zgodbe, ki jih ni tako preprosto razložiti. Da je nemirna in prestrašena, nakazuje tudi sinočnje dogajanje na samem, ko je Rudiju in dekletom zaupala, da se soproga Matica boji.

O Katjinih odzivih je veliko razmišljal tudi Matic, ki je sicer dajal vtis, da soproge ne razume. Danes na celotno izkušnjo in nesoglasja gleda takole …»Katjine besede in očitki znotraj eksperimenta so bili v največji meri njen lasten obrambni mehanizem in izgovor zaradi svojega obnašanja do mene že od samega začetka.«

A zakaj potem omemba strahu? Se je za štirimi stenami dogajalo kaj takega, da je imela razlog za te besede? »Nad Katjo nikoli, poudarjam nikoli nisem izvajal kakršnegakoli nasilja v kakršnikoli obliki, ravno nasprotno, trudil sem se dokler se je dalo, ko se ni več dalo, pa sem tudi sam moral zavzeti svoj 'stav', saj si takšnega obnašanja in negativnosti več nisem mogel dopustiti.Tudi sicer nikakor nisem človek, ki bi se bahal z mišicami, skrbel za svoj ego in bil nespoštljiv do žensk. Tisti, ki me poznajo to dobro vedo. Tudi Katja sedaj to dobro ve.«

Zakaj pa se je do njene stiske vedel tako odklonilno? »Znotraj eksperimenta me je v tako pozicijo postavilo njeno obnašanje. Ko nekdo po vrsti pohodi vse tvoje osebnostne vrline, te ne pogleda v oči in ne pokliče po imenu, takrat odgovoriš z edino stvarjo, ki jo še imaš in to so v mojem primeru bile moje mišice in telo, ker me to pač v tem pogledu ločuje od običajnih ljudi,« je še razložil Matic.

prejšnji članek
Skrito v raju: Janin Črt prej kot doma opažen v tujini
Svet slavnih
Skrito v raju: Janin Črt prej kot doma opažen v tujini
naslednji članek
Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič postala starša
Resničnostni šovi
Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič postala starša