asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Marko znova pred kamero

21. 6. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
marko-milosavljević

Marko Milosavljević foto: soyesmynameisnina_ph

Planetov ženin Marko Milosavljević je pognal kolesje ideje, ki se mu je povsem spontano porodila. Kje ga lahko znova spremljate?

»Jaz se rad snemam in uživam v ustvarjanju nečesa novega, zato sodelovanje v eksperimentu vidim kot super izkušnjo za celo življenje,« nam je pojasnil Marko, ki se je po koncu predvajanja oddaje Poroka na prvi pogled podal v razvijanje ideje o malce drugačnem podkastu, ki ga je poimenoval BlaBlaCast. Doslej je posnel že tri epizode z gosti, ki so bili del eksperimenta, klepetal je namreč s Saro, Maticem in strokovnjakinjo Sonjo Javornik.

»Ideja za podkast je prišla spontano, vedno se namreč trudim narediti nekaj drugačnega od tega, kar ponuja slovenski trg,« pokima Marko, ki klepete z gosti snema v pristnem retro stilu, saj nastajajo v njegovem ljubem avtu znamke Zastava Yugo.

Marko Milosavljević foto: soyesmynameisnina_ph

»Veste, jaz sem dejansko odraščal ob Yugecu. Tako sem prišel na idejo, da bom prav v njem snemal podkaste in na ta način predal tudi sporočilo, da ni potrebno kupovati drage avtomobile, da bi izrazil svojo inovativnost, drugačnost,« razloži Marko, ki ga pri ustvarjanju navdihujejo zanimivi gostje in življenjske teme. »Rad bi, da spoznate moje goste iz drugega zornega kota. Je pa res, da nisem pričakoval, da bo snemanje tako težko in zanimivo ob enem. Ves čas je namreč potrebno zbrano slediti cesti, zraven pa še voditi pogovor.«

Marka v avtu spremlja velik plišast medved, motiv medvedka pa krasi tudi avto. Ima morda kakšen pomen? »Ja, dobro opazujete, medved ponazarja moj logo, ima pa tudi svojo zgodbo, ki mi je zelo pomembna. Medvedi so ob meni že celo življenje. Medved je bil recimo prva igrača, ki sem jo kot bolan deček prejel od Rdečega križa. Tako je ta igrača tesno povezana tudi z dobrodelno akcijo, ki bi jo rad uresničil. Če mi bo uspelo, bo medved glavni!« se smeji sogovornik.

prejšnji članek
Številni znani Slovenci so v Münchenu navijali za Slovenijo
Svet slavnih
Številni znani Slovenci so v Münchenu navijali za Slovenijo
naslednji članek
Mirjam sinu Luki namenila čustveno vzpodbudo
Svet slavnih
Mirjam sinu Luki namenila čustveno vzpodbudo