nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iz šova pregnali Majo – jo boste pogrešali?

21. 1. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
maja mijo

Maja in Mijo foto: RTL

Čeprav je Maja ob prisotnosti Mija drhtela od naklonjenosti in pričakovanja, so jo napetosti med tekmovalkami privedle do odločitve, da kameram pomaha v slovo.

Maja Đukanović je ženska, ki je s svojo energijo in simpatično komunikacijo odlično popestrila 2. sezono hrvaškega šova Sanjski moški. A Maja ni oseba, ki bi se zapletala v ženske prepire, ki so postali glavna atrakcija resničnostnega šova. Ker njen odnos z Mijem ni napredoval in je kljub hrepenenju po zmenku vsakokrat znova razočarana obsedela na svojem mestu, njeno srce ni več videlo smisla, da vztraja v pogosto nevzdržnih razmerah.

Maja Đukanović foto: RTL

Kot je pojasnila ustvarjalcem šova, se je vse obrnilo proti njej. Ne le, da v ljubezni nima sreče, tudi energije nima, da bi za voljo ljubezni vztrajala v takšnih nevzdržnih razmerah. Nenehna napetost in premnogi prepiri, ki so se pričeli odvijati že v zgodnjih jutranjih urah, so iz nje posrkali sleherno kapljo energije, da bi še lahko upala in čakala na trenutek, ko bi jo Mijo vendarle opazil in si zaželel zmenka. Ker se slednje ni zgodilo, je na podelitvi vrtnic cvet zavrnila in odvihrala iz prizorišča snemanja. Kljub temu, da jo je skušal Mijo prepričati, naj vendarle ostane, je Maja vztrajala pri svoji odločitvi in zapustila resničnostni šov.

Majo bodo mnogi zelo pogrešali, saj je s svojim humorjem lepo popestrila šov. Menite, da je storila prav, ker je zapustila šov? Bi vi ravnali enako?

prejšnji članek
Strta Vesna Janković - izgubila je očeta
Svet slavnih
Strta Vesna Janković - izgubila je očeta
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?