pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Julie po šovu: 'Uresničile so se mi sanje'

31. 1. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
julie3

Julie Pavlović foto: RTL

Čeprav je Julie zapustila resničnostni šov Sanjski moški, pravi, da ne obžaluje niti trenutka v luksuzni vili, saj so se ji uresničile sanje.

Julie Pavlović je po odhodu iz šova strnila svoje občutke. Kot pravi, ne obžaluje sodelovanja v šovu Sanjski moški, saj je tekom odraščanja v Ameriki redno spremljala ameriško verzijo oddaje in sanjarila o tem, da bi se nekoč tudi sama podala na pustolovščino pred resničnostne kamere. Sanje so se ji pri 20-letih uresničile, saj je postala ena izmed kandidatk, ki so se potegovale za naklonjenost hrvaškega Sanjskega moškega Mija Matića.

»Ko sva se sestro slišali, da iščejo kandidatke za novo sezono, sem vedela, da je to znak. Sestra me je pri prijavi podpirala, jaz pa sme sklenila, da bom dala priložnost ljubezni pred kamerami. Enostavno nisem želela zavrniti priložnosti za izkušnjo o kateri sem sanjarila,« je pojasnila rjavolaska.

Pa je Mijo izpolnil njena pričakovanja? »Fizično je bil Mijo vse, kar sem iskala, imel pa je tudi sladek nasmeh in lepe oči. Ima tudi smisel za humor in je zelo sproščena oseba, kar mi je pomagalo, da sem lažje prebrodila tremo in strah pred kamero. Izpolnil je veliko kriterijev, ki sem jih iskala, moram pa priznati, da med nama ni bilo kemije.«

Julie

Julie foto: RTL

prejšnji članek
Pahor ujet med nežnostjo v javnosti
Svet slavnih
Pahor ujet med nežnostjo v javnosti
naslednji članek
Umaknila se je iz medijev, sedaj naskok na televizijo
Resničnostni šovi
Umaknila se je iz medijev, sedaj naskok na televizijo