stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Nikolino?

6. 2. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
nikolina-tutić

Nikolina Tutić foto: RTL

Nikolina Tutić nam bo v spominu ostala kot dekle, ki se je za Mijevo naklonjenost zagotovo najbolj predano borilo. Pocukali smo jo za rokav, da bi izvedeli, kako se ima danes. Je tudi ona našla ljubezen?

Finalistka resničnostnega šova Sanjski moški Nikolina Tutić ni skrivala, kako močno si želi pridobiti naklonjenost Mija Matića. Dekletom in gledalcem je že kmalu pokazala, da je prava borka in da predstavlja resno konkurenco. Žal je njeno srce ostalo neuslišano. Kljub temu pravi, da je bil šov zanjo neprecenljiva izkušnja, tekom katere se je veliko naučila o sebi in o drugih.

Nikolina Tutić foto: RTL

Kaj pa mesece po snemanju šova? Kakšno je danes njeno življenje? »Moje življenje je bolj kot ne normalno. No, ljudje me kar prepoznavajo, zelo so veseli, kadar me srečajo na ulici ali kadar me obiščejo v kavarni, kjer delam,« se smeji Nikolina, nas pa seveda zanima ali je bila morda v zadnjih mesecih na delu Amorjeva puščica. Je spoznala koga posebnega?

»Kar se tiče ljubezni, morda kdaj drugič, za enkrat sem še vedno samska,« nam iskreno zaupa Nikolina, ki od konca snemanja šova z Mijom nima nobenih stikov. »Se pa slišimo in vidimo z nekaterimi dekleti, kadar je pač priložnost.«

Nikolina na delovnem mestu ...

prejšnji članek
Umrl legendarni Kirk Douglas
Svet slavnih
Umrl legendarni Kirk Douglas
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?