franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Iščem osebo, ki mi bo v podporo, svojo partnerko

5. 3. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
gregor-čeglaj, sanjski-moški

Gregor Čeglaj foto: POP TV

Po številnih namigovanjih je končno jasno, kdo je postal Poptevejev izbranec, sanjski moški, za katerega se bodo to pomlad potegovala številna dekleta. Čeprav javnosti morda neznan, pa se je z medijskim svetom na nek način že spoznal. Preverite!

Moški, ki bo v letu 2021 zaznamovan z nazivom sanjski moški je postavni Gregor Čeglaj. Nekateri se ga morda spomnite že iz leta 2017, ko se je ob danes bolj slavnem Franku Bajcu boril za naziv Mistra Slovenije. Postavni Gregor, ki se ukvarja tudi z nogometom, pa je za naš portal razkril nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Seveda pa tudi, kako je prišel do sodelovanja s slovensko komercialno televizijo Pop TV.

Zakaj ste se odločili iskati ljubezen pred kamerami?

Drugače me je že nekaj časa nazaj prijavila sodelavka, tako da se nisem sam. Potem so me poklicali, sem moral malo razmisliti, potem pa sem rekel ja. Zakaj? Ne vem, nek nov izziv, nova izkušnja, dejansko imam namen najti svojo bodočo ženo oziroma partnerico. Zato sem rekel, zakaj pa ne. Vem, da je mogoče težko, ker so zraven kamere, ampak sem si rekel 'bodi to kar si, probaj najti to, kar iščeš, veš, kakšen si, veš kaj iščeš'. Zakaj pa ne pred kamerami, bo pač nekaj novega. Če prej nisem uspel brez kamer, bom pa mogoče zdaj z njimi uspel najti.

Ste pripravljeni na to, da vas bodo ljudje tako ali drugače sodili?

Sam že celo življenje igram nogomet in vedno se najde kdo, ki komentira negativno. Tudi tukaj sem pripravljen na te stvari. Vem, kdo sem in česa sem na splošno sposoben in vem da sem lahko v očeh različno viden. Sam se ne bom sekiral zaradi teh stvari, bom raje pozornost posvečal svoji partnerki, kot da bi gledal komentarje in te stvari. Ne bom se toliko sekiral, sem dosti samozavesten in me to ne more preveč potreti. Ni pa lepo, seveda, če slišiš takšne stvari, vsakega prizadene.

Vseeno nekaj izkušenj z medijskim svetom imate ...

Kakšno fotografiranje, modna revija, kaj takšnega mi ni tuje, s samim snemanjem pa ne. Mogoče za kak oglas, videospot Špele Grošelj ... Ni pa nekaj veliko stvari.

»Prava ljubezen je, ko človeka vidiš z realnimi očmi, pa ti še vedno pomeni več kot vse ostalo,« meni Gregor Čeglaj. foto: Pop TV

Kakšne navade vas pri ženskah motijo in katere lastnosti vas pritegnejo?

Najbolj me pritegne materinska oseba, ki je topla, zna ceniti stvari, rada pomaga in je seveda v oporo partnerju. Brez teh stvari si ne predstavljam zveze. Motijo pa me sebične ženske. Ne maram laži, prekrivanja in vzvišenosti. Sem takšna oseba, da si lahko sanjski moški, Peter Poles ali delavec pa se znaš pogovarjat, to se mi zdi pomembno, da se nimaš za nekaj več, ker smo vsi ljudje in vsi enakovredni. Če ima kdo tak napačen pristop, me res zmoti.

Je bilo vaše srce že kdaj zlomljeno?

Če ni bilo čisto, je bila pa recimo polovička. To je bilo pri prvi ljubezni, ko sem bil v njo neskončno zaljubljen, ampak se je po parih mesecih ljubezen končala.

Kako bi reagirali, če se v oddajo prijavi vaše bivše dekle? 

Bi jo seveda toplo sprejel, z vsemi imam načeloma super odnos. Bi pa raje spoznal kakšno novo, kot imel kakšno bivšo.

Vaša sanjska ženska ...

Ne iščem sanjske ženske, iščem osebo, ki mi bo v podporo, osebo, ki bo izžarevala super energijo. Rad bi, da ko jo pogledam, da v njej začutim neko materinsko dušico in da si ob tem rečem, vem, da boš dobro poskrbela za moje otroke, če se mi karkoli zgodi, si vredna zaupanja in boš znala tudi sama zase poskrbeti in ne boš odvisna on nikogar drugega.

prejšnji članek
Ivan Vukelić glavni igralec v filmu Fixer
Kultura
Ivan Vukelić glavni igralec v filmu Fixer
naslednji članek
Horoskop: Zaznavajte, kaj vas res osreči
Horoskop
Horoskop: Zaznavajte, kaj vas res osreči