sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nikolina prizemljeno: Življenje ni sladka pravljica

13. 7. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
nikolina-tutić

Nikolina Tutić foto: PROMO

Hrvaška resničnostna zvezdnica Nikolina Tutić je v minulih letih doživela veliko padcev, razočaranj in grenkih preizkušenj. Kaj se je iz vsega tega naučila?

Nikolinina življenjska pot ni bila postlana s cvetjem. Tekom iskanja lepše prihodnosti je nemalokrat padla in se ranila. Pa ji je žal za sprejete odločitve?

»Ne. Ničesar ne obžalujem. Nenazadnje me je najbolj globoko blato iz moje preteklosti naučilo, da ne smem več zagaziti vanj. Ker življenje ni rožnata, sladka pravljica. Življenje ni zgodba o princeski, princu in dvorcu med oblaki … Življenje je izpit. Izpit iz modrosti. Iz zrelosti. Iz empatije. Iz ljubezni. Iz prijateljstva. Iz odgovornosti. Iz potrpežljivosti. Iz razumevanja. Izpit iz človeškosti. Zaradi vsega tega mi ni tako zelo žal, kadar se ozrem po vseh storjenih napakah, udarcih, padcih in ranah. Vse to je namreč iz mene naredilo močnejšega človeka,« je svoje občutke povzela na družbenem omrežju Nikolina in zapis zaključila z mislijo, da ima rada tako pot, ki jo prehodila, kot celotno preteklost, sedanjost in prihodnost, proti kateri stopa.

Nikolina

Nikolina foto: RTL,

prejšnji članek
Petar Grašo tik pred rojstvom otroka s tastom nastopil v Ljubljani
Svet slavnih
Petar Grašo tik pred rojstvom otroka s tastom nastopil v Ljubljani
naslednji članek
Nekdanja miss Slovenije postala mamica
Svet slavnih
Nekdanja miss Slovenije postala mamica