sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To so vsa dekleta, ki se bodo borila za Sanjskega moškega

26. 3. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
sanjski moški kandidatke

Kandidatke šova Sanjski moški foto: POP TV

Na POP TV so razkrili šopek 18 deklet, ki vstopajo v težko pričakovani šov Sanjski moški, da bi se potegovale za naklonjenost Gregorja Čeglaja. Spoznajte jih in nam zaupajte, katera je najprej pritegnila vašo pozornost ...

Najprej so na POP TV predstavili zgolj pet deklet, ki vstopajo v šov Sanjski moški, danes pa televizijska hiša razkriva še preostalih 13 kandidatk, ki se bodo smukale okoli Gregorja Čeglaja. Bo šopek lepotic prevelik zalogaj za Sanjskega moškega?

Anja Širovnik, 22 let

Simpatična Velenjčanka pravi, da obožuje otroke in si je tudi zato izbrala pedagoški poklic. Rada ima moške, ki so dobrosrčni in komunikativni, pomemben pa ji je tudi humor. In ljubosumje? Meni, da je v zvezi, v kateri vlada zaupanje, nepotrebno.

Anja Širovnik foto: POP TV

Elena Costrov, 29 let

29-letna Rusinja bo v šovu Sanjski moški iskala ljubezen. Seveda si želi, da bi bila prav ona tista, ki jo bo Gregor izbral za zmagovalko. Sanjari o romantičnem spontanem zmenku ter o moškem, ki bi jo spoštoval in ljubil. Pravi, da je pripravljena na kompromise, nikakor pa ne razume nespoštovanja in nasilja v razmerju.

Elena Costrov foto: POP TV

Janina Klemenčič, 22 let

Nasmejana Gorenjka si želi moškega, ki bi jo spoštoval, jo ljubil in jo predvsem poslušal. Pravi, da zelo rada kuha in se ukvarja s športom. Z veseljem bi poskusila tudi kaj bolj adrenalinskega. Priznava pa, da si želi v zvezi kar veliko pozornosti, saj je tudi sama daje veliko. Pomembno pa ji je, da je njen izbranec prijazen, in sicer ne samo do nje, ampak tudi do drugih ljudi.

Janina Klemenčič foto: POP TV

Jasmina Omeradžić, 33 let

Nasmejana Mariborčanka pravi, da bi Sanjskemu moškemu najraje pripravila sarmo ali kakšno drugo specialiteto z juga, od koder ima korenine. Sicer pa zna skuhati veliko stvari, tako da v njeni družbi Gregor ne bi bil lačen. Rada bere, se druži s prijateljicami in rada ima nove izzive. V šov so jo pripravile prijateljice.

Jasmina Omeradžić foto: POP TV

Carmen Osovnikar, 39 let

Postavna 39-letnica še verjame v ljubezen, čeprav se je enkrat že poročila. Je izjemno romantična, ne mara pa ljubosumja. Skupaj s Sanjskim moškim bi brez težav ukvarjala s športom, saj je tudi sama zelo aktivna, v kuhinji pa bi ga presenetila s kakšno morsko jedjo.

Carmen Osovnikar foto: POP TV

Lara Samanta Kolar, 24 let

Plavolasa Lara Samanta je pravi romantik in že ve, da bi rada imela veliko in tradicionalno poroko, na kateri bi se plesalo do jutranjih ur. Všeč so ji visoki in temni moški, ki znajo plesati ali si vsaj želijo naučiti plesati. Rada ima šport, v kuhinji pa se znajde le toliko, kot se mora: 'Pripraviti znam tisto, kar imam rada.' Ljubosumja ne razume, saj meni, da vsak človek potrebuje tudi kanček lastne svobode.

Lara Samanta Kolar foto: POP TV

Laura Beranič, 23 let

Laura ve, kaj si želi. Je odločna, zgovorna in iskrena. Pravi, da o poroki in družini sanja že od majhnih nog, a vlogo mame ne jemlje zlahka. Ve, da je to velika obveznost in odgovornost. Je športnica, saj sta boks in kickboks del njenega življenja že od malih nog. Pravi, da ni velik romantik in da jo fant lahko osvoji že s svojim karakterjem in karizmo.

Laura Beranič foto: POP TV

Mary Ševo, 34 let

Rjavolasa Mary pravi, da si želi urejenega moškega, ki je pozitiven, odločen, strasten in pozitiven. O tem, ali bi se na prvem poljubu poljubila niti ne razmišlja, vse je odvisno od kemije. Kaj pa zmenkarije pred kamerami? To pa je zanjo nekaj novega, zato nima pojma, kako se bo odzvala, ko bo enkrat na zmenku pred kamerami. Kompromisi in pogovori so recept za uspešno zvezo, še doda.

Mary Ševo foto: POP TV

Nina Radi, 31 let

Romantična in nežna Nina že od malih nog sanjari o svojem popolnem moškem, s katerim bi si ustvarila družino. Le 154 centimetrov visoka Štajerka pravi, da si želi moškega, ki je spoštljiv, zvest in predan. Je športnica, ki si brez gibanja ne predstavlja svojega vsakdana in je vesela, da je Sanjski moški športni tiip človeka. Ljubosumje? Seveda! A v mejah normale.

Nina Radi foto: POP TV

Nina Savnik, 21 let

Nina pravi, da se je v šov Sanjski moški prijavila zaradi nove izkušnje in poznanstev in ker jo oče straši, da bo sicer morala k nunam. Plavolaska z zabavnim smislom za humor, ki najbolj spoštuje iskrenost pravi, da je ljubosumje normalno, dokler je v mejah normale. V moškem pa išče prijatelja, ki je romantičen in jo bo kdaj pa kdaj presenetil s kakšno malenkostjo.

Nina Savnik foto: POP TV

Pia Gavrič, 23 let

Zgovorna Pia pravi, da v zvezi ni pripravljena nič trpeti, da se da vse pogovoriti, če sta partnerja na to pripravljena. Obožuje kuhanje in bi Sanjskemu moškemu z veseljem pripravila katero od svojih specialitet. Ljubosumja ne prenaša, v moškem pa išče nekoga, ki bo njo imel za svojo boginjo. Poljub na prvem zmenku? Odpade.

Pia Gavrič foto: POP TV

Sandra Aleksić, 27 let

Vroča rdečelaska, ki zase pravi, da je izjemno sramežljiva išče moškega, ki je predan svoji družini in je pripravljen na nove dogodiščine. Pravi, da obožuje potapljanje, spusti se vse do 40 metrov, poleg tega pa redno vozi motorje in štirikolesnike. Dobro se znajde v kuhinji in bi Sanjskemu z veseljem pripravila okusen tuna steak.

Sandra Aleksić foto: POP TV

Sanja Munda, 27 let

Štajerka, ki si želi kolerika. Ali se je le šalila, ko smo jo vprašali, kakšnega moškega si želi? Sanja živi po načelu, da je bistvo življenja živeti in ne imeti. Rada ima komunikativne in prijazne moške. Poljub je zanjo izjemno intimna stvar, zato se na prvih zmenkih ne poljublja, ljubosumja pa ne prenaša in tudi sama nikoli ni ljubosumna, pravi. Zna kuhati, a se ji včasih tudi ne da, je iskrena Sanja.

Sanja Munda foto: POP TV

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Ni mi mar, kaj si mislijo drugi
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Ni mi mar, kaj si mislijo drugi
naslednji članek
Horoskop: Ne iščite lažje poti
Horoskop
Horoskop: Ne iščite lažje poti