stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Gregor iz farmacije novim podjetniškim izzivom na proti

28. 5. 2021; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Gregor Čeglaj

Gregor Čeglaj foto: Osebni arhiv

Gregor Čeglaj se je poslovil od službe v farmaciji, s katero so si belili glavo številni spletni komentatorji. Kakšno delo je pravzaprav opravljal in zakaj je sklenil ubrati nove poti?

Že ob predstavitvi sanjskega moškega so na POP TV navedli podatek, da Gregor Čeglaj dela v farmaciji in sicer v razvojnem centru. Je pa slednje razvnelo nekaj gledalcev, ki so v spletnih komentarjih pod novicami pogumno širili informacije, da sanjski Gregor opravlja delo čistilca in proizvodnega delavca.

Četudi družba rada pokima ob reku, da je vsako delo častno, pa se je tokrat marsikdo prav privoščljivo spotaknil ob sočne govorice. No, slednje smo sklenili preveriti iz prve roke in za namenček izvedeli še, da je šov Gregorju tako zelo spremenil življenje, da je zapustil dolgoletno delovno mesto …

Gregor Čeglaj, Sanjski moški foto: POP TV

"Kot smo že v šovu povedali, sem delal v farmacevtskem podjetju, kjer sem bil skrbnik razvojnega laboratorija. Resničnostni šov Sanjski moški pa mi je že zdaj korenito spremenil življenje, tako da so se mi odprle nove poslovne priložnosti, ki sem jih z veseljem sprejel in se zelo veselim novih podjetniških izzivov. Svoje delo v farmacevtski industriji sem tako po šestih letih zaključil z lepimi spomini na sodelavce in se jim zahvaljujem za vse, kar smo skupaj preživeli," je za njena.si pojasnil Gregor, ki se že pripravlja na novo poslovno pot.

prejšnji članek
Špela Močnik in David Urankar v pevske vode?
Svet slavnih
Špela Močnik in David Urankar v pevske vode?
naslednji članek
Horoskop: Ne pustite se ljudem, ki vas bodo provocirali
Horoskop
Horoskop: Ne pustite se ljudem, ki vas bodo provocirali