profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: V življenje mamice Elene posijalo sonce

4. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Elena Costrov

Elena Costrov foto: Osebni arhiv

Se še spomnite prijetne mamice Elene, ki je iskala ljubezen v šovu Sanjski moški? Preverite, kaj se z njo dogaja po koncu snemanja oddaje …

Eleni Costrov bo udeležba v šovu Sanjski moški ostala v zelo lepem spominu. Pred resničnostno kamero sicer ni našla sreče v ljubezni, a je slednje ni preveč potrlo, tisti največji zaklad jo je namreč čakal doma. Kaj pa se z njo dogaja po šovu?

Čedna mamica se je nedavno poslovila od dvajsetih let, v začetku maja je namreč slavila 30. rojstni dan. Novo obdobje je zaznamovala tudi pomembna sprememba, s šestletnim sinom Davidom sta se namreč preselila v lepši dom. Ob tem so jo objemali še posebej prijetni občutki, kot je zaupala spletnim prijateljem, je namreč zelo vesela, ker ji je uspelo, da je lahko otroku omogočila življenje v boljšem stanovanju.

Elena Costrov foto: POP TV/promocijski material

To pa še ni vse, Eleni se obetajo tudi priložnosti v poslovnem svetu, kot znan obraz namreč prejema ponudbe za promocijo številnih blagovnih znamk. Costrova k slednjemu pristopa premišljeno, saj želi svoji spletni publiki predstavljati zgolj vsebino, v katero tudi sama verjame. »Dobro se zavedam tega, kako pomembno je, da si v življenju zanesljiv, da imaš zanesljivega partnerja in prijatelje ter zanesljiva službena poznanstva. Želim si, da verjamete in zaupate vame,« je na družbenem omrežju izrazila svoje misli Elena.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal
Resničnostni šovi
Evforija na vrhuncu: Kimi v solzah, Žiga bi bruhal
naslednji članek
Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav
Horoskop
Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav