franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pia: Nisem ostra ali pa zafnana. Videz vara!

5. 6. 2021; 06.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
pia gavric 1

Pia Gavrič foto: Revija Zvezde Lady

Pia Gavrič, ki jo spremljamo v šovu Sanjski moški, bi samo sebe opisala kot zelo energično, optimistično in brez dlake na jeziku. In če to seštejemo z ostrim videzom, je rezultat, da jo marsikdo narobe oceni. Kaj o tem pravi sama?

 »Skoraj vsak drugi, ki me vidi, misli, da sem ostra ali pa zafnana. Videz vara! Tisti, ki me res poznajo, vedo, da sem res nežna duša. Sem zelo čustvena in z nogami na trdnih tleh, čeprav ni videti. Prijatelji me zato kličejo sonček,« pravi Pia Gavrič.

O svoji najdrznejši stvari v življenju pa pravi: »Zame najbolj drzna stvar je bila, da sem plesala na šanku v klubu z dvema steklenicama v rokah. In da ob tem pripomnim: moje življenje pred Sanjskim moškim je bilo res monotono in dolgočasno. Tudi iz tega razloga sem se kar sama prijavila v oddajo in moram priznati, da se je res izplačalo. To je bila moja najbolj nora dogodivščina. Na začetku so bili v moji družini vsi malo skeptični glede moje odločitve, z izjemo mami. Zdaj ko me gledajo, pa so vsi zelo veseli zame in pravijo, da je bila poteza prava. Prijatelji so me pa tako ali tako vedno podpirali in mi govorili, naj jim dam vetra,« se nasmeji.

Pia Gavrič foto: POP TV

In danes si z nasmehom na obrazu rada tudi sama pogleda oddajo. »Zdaj končno vidim, da je res moj desni profil lepši od levega.« (smeh) Čeprav so gledalci nad njo navdušeni, saj jih vedno nasmeji, pa je nekoliko drugače na družbenih omrežjih. »Medtem ko me ljudje na ulici za zdaj samo gledajo in me ogovorijo, je veliko več negativnosti na Facebooku. A se zaradi tega res ne vznemirjam. Naj ljudje obsojajo, tudi jaz sem v oddaji vse punce prvi dan presodila. Čez čas namreč spoznaš, da ni vedno tako, kot si misliš ‘na prvo žogo’.«

prejšnji članek
Tina Gorenjak: Sem bolj Pika Nogavička kot usodna ženska
Svet slavnih
Tina Gorenjak: Sem bolj Pika Nogavička kot usodna ženska
naslednji članek
Zvezdnici navdušili v rdečih kopalkah
Svet slavnih
Zvezdnici navdušili v rdečih kopalkah
#nasazenazenska
nasazenazenska