1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ana razkrila vzrok spora s sanjskim Gregorjem

9. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Ana Pusovnik

Ana Pusovnik foto: POP TV

Po snemanju šova se je med njima odvila drama.

Ko smo v preteklem tednu opazili, da je Gregor Čeglaj na Instagramu blokiral Ano Pusovnik, nam je temnolaska zaupala le, da se je po šovu med njima odvila drama. Medtem ko Gregor na to temo ne želi zgubljati besed, pa je sedaj Ana sklenila, da svojo plat zgodbe pojasni na Instagramu.

Ana Pusovnik foto: POP TV, osebni arhiv

Kot je razložila v video zgodbi, se je vse skupaj pričelo z izjavami deklet iz šova, ki so ocenile, da zaradi prodaje erotičnih fotografij na portalu Only Fans ni primerna kandidatka za sanjskega moškega. Na to temo je zatem prejela novinarsko vprašanje in razložila, da se ne strinja z dekleti ter izjavo začinila z javnim vprašanjem, zakaj je njeno fotografiranje sporno, medtem ko velja Gregor za sanjskega moškega kljub temu, da se tudi sam fotografira razgaljen.

In tako se vnela iskra, ki je zanetila spor. Gregor je bil namreč užaljen, kar sta skušala rešiti tekom pogovora, ki pa ni bil uspešen. Medtem ko Ana opozarja na dvojna merila, Gregor po njenih besedah vztraja, da je njegova zvrst fotografiranja nekaj povsem drugega kot fotografiranje, s kakršnim se ukvarja ona. Ker sta se oba oklepala svojega mnenja, je konec razprave obvisel v zraku. Gregor je namreč napetost med njima prekinil tako, da je Ano blokiral na Instagramu. Slednje je temnolasko zelo razočaralo, saj meni, da je vse skupaj zelo nezrelo in da se od takšnega moškega vendarle pričakujejo veščine odraslega komuniciranja.

prejšnji članek
Igralec serije Najini mostovi ponosen na nove glasbene dosežke
Svet slavnih
Igralec serije Najini mostovi ponosen na nove glasbene dosežke
naslednji članek
Horoskop: Jasno boste videli svoje napake
Horoskop
Horoskop: Jasno boste videli svoje napake
#nasazenazenska
nasazenazenska