petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjska Anja v Španiji dobila službo in številnim zaprla usta

2. 8. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Anja Širovnik

Anja Širovnik foto: M24

Anja Širovnik in Kaja Casar iz šova Sanjski moški sta se aprila za nedoločen čas preselili v Španijo. Anja pa je zdaj potrdila, da si je na španskem otoku našla tudi bolj redno službo.

Anja je na Instagramu razkrila, da je že nekaj časa namigovala, da se ji obeta nekaj novega, zdaj pa je končno razkrila, s čim se bo dejansko ukvarjala. 

"Vedno sem si želela to delati. Zelo sem navdušena, čeprav sem tak človek, da o stvareh, dokler niso sigurne, nerada govorim o njih. Ko sva s Kajo drugič prišli sem, sem se odločila, da bom spet začela plesati zumbo. Plesala sem celo osnovno in srednjo šolo, od latinskoameriških, hiphopa, še balet sem plesala, pa tudi zumbo. Ta mi je bila vedno nekaj posebnega, saj je kombinacija vseh zvrsti, predvsem na Tenerifu je velik poudarek na plesu in koreografiji," ja na Instagramu povedala Anja in dodala, da je hitro ugotovila, da je bila to njena najboljša odločitev. Dodala je, da se je hitro povezala z vaditeljem, s katerim sta postala dobra prijatelja. Po dobrih dveh mesecih pa je prišel na idejo, da bi lahko Anja prevzela njegove zumba ure, saj sam ni imel več časa. "V četrtek je bilo zadnjič, da je imel on svojo zumba uro in je na koncu rekel, da je to zdaj moj zumba razred." Že včeraj pa je imela prvo uro. Sicer pa je zumba na vrsto trikrat na teden, septembra pa bodo videli, ali bodo število ur povečali. "Anja je od zdaj naprej zumba inštruktorica. Čutim napetost, ker nikoli prej tega nisem delala," je še dodala. 

S tem je tudi številnim nevoščljivcem, ki se naglas, in po tiho, sprašujejo, kaj v Španiji sploh počne, zaprla usta. 

prejšnji članek
Helena Blagne razkrila dopustniško lokacijo
Svet slavnih
Helena Blagne razkrila dopustniško lokacijo
naslednji članek
Oče Nuše Derenda prepoznal njen potencial
Svet slavnih
Oče Nuše Derenda prepoznal njen potencial