1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjska 'Cruella De Vil' ni prav nič sramežljiva

22. 9. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
ana-horvatin

Ana Hrovatin foto: POP TV

Udeleženka šova Sanjski moški Ana Hrovatin ve, kako izstopati med množico deklet. 20-letnica si je namreč omislila barvno kombinacijo pričeske, ki spominja na stil Cruelle De Vil. A mlada študentka ni tako resna in zadržana, kot se morda zdi na prvi pogled ...

A kdo pravzaprav je Ana Horvatin? Mlado dekle je v medijskem svetu neznanka, a če sklepamo po objavah na družbenem omrežju, si bo nemara tudi v težko pričakovanem šovu Sanjski moški hitro znala izboriti pozornost.  20-letnica, ki študira na Finskem, je odprte in komunikativne narave, prav tako nima težav z laskanjem, saj meni, da moškim prijajo komplimenti. V preteklosti je že imela dve dokaj resni zvezi, a tistega pravega še ni našla. Ji bo slednje uspelo pred resničnostnimi kamerami?

Kakšen je pravzaprav zanjo sanjski moški? »No, veliko je lastnosti, ki si jih vsak želi, da bi jih imel njegov sanjski partner. Najpomembneje pa je, da te oseba ljubi takšnega, kot si. On/ona te ne sme na noben način prizadeti. Nekateri ljudje gledajo večinoma na zunanjost. Zame videz ni na prvem mestu, dokler me ima rad in je razumevajoč, skrben in zabaven, je to vse, kar si želim. Meni je pomembno tudi, da ima ''zmorem'' odnos. Nima smisla preživeti veliko časa z osebo, ki te ne navdihuje in ne podpira tvojih sanj. Inovativna oseba vam lahko pomaga pri doseganju uspeha,« je pojasnila v predstavitvi.

Ana Hrovatin foto: POP TV

prejšnji članek
Ustvarjalci Kmetije živijo v bližini, novost vplivala na Nataljino življenje
Resničnostni šovi
Ustvarjalci Kmetije živijo v bližini, novost vplivala na Nataljino življenje
naslednji članek
Kmetija: Za Ivana doma stiska pesti simpatična družinica
Resničnostni šovi
Kmetija: Za Ivana doma stiska pesti simpatična družinica