sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Favoritka šova Sanjski moški zamolčala, da ima fanta?

29. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
arijanna-sara-di-palma

Arijanna Sara Di Palma foto: VOYO

Nekdanja prijateljica favoritke letošnje sezone Sanjski moški je sklenila, da je prav, da javnost izve, kakšna igra se skriva za lepo podobo Arijanne Sare Di Palma. Gre morda zgolj za načrtno očrnitev mladega dekleta?

Arijanna Sara Di Palma iz Kopra je s svojo čedno podobo, prijetno naravo in izkušnjami, ki jih je nanizala kljub mladosti, nemudoma postala favoritka letošnje sezone Sanjski moški. A odličen vtis je pošteno prevetrila njena nekdanja prijateljica, ki je poskrbela, da je bila javnosti predana informacija o tem, da je Arianna v šov vstopila ob dogovoru s svojim fantom Martinom.

Arijanna Sara Di Palma foto: VOYO

Ker naj bi se takšne informacije na Obali še prehitro razvedele, je kar sama obelodanila, da parček načrtuje pot do prepoznavnosti utreti s pomočjo Ariannine udeležbe v šovu, medtem ko bo Martin poskusil srečo na lepotnem tekmovanju za izbor mistra Slovenije. Arriana in Martin imata skupaj tudi podjetje, ki se ukvarja s poslikavo skodelic, uradno pa naj bi se razšla mesec pred pričetkom snemanja šova.

POP TV je pri rekrutaciji kakopak sprejemal zgolj samska dekleta, zato bo o tem, ali gre zgolj za natolcevanje ali pa se v tem skriva kaj resnice, nemara kaj več povedala Arianna, ki pa se za enkrat na vse to še ni odzvala.

prejšnji članek
V noči na nedeljo ne pozabite premakniti urinih kazalcev
Zdravje
V noči na nedeljo ne pozabite premakniti urinih kazalcev
naslednji članek
Nocoj se bo pod taktirko Nine Osenar odvila Popevka 2022
Svet slavnih
Nocoj se bo pod taktirko Nine Osenar odvila Popevka 2022