dsoprizidek
Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu starejših občanov že zapirali

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Zakaj se Maša ne odziva na ženitne ponudbe?

8. 11. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Maša Levačič

Maša Levačič foto: VOYO

Zdi se, da se dandanes moški lotevajo iskanja srčne izbranke na povsem napačen način. Hmmm, morda ne bi bilo slabo, če bi obudili osvajalske tehnike svojih staršev …

Maša Lavrič se je v šov Sanjski moški prijavila zaradi zanimanja, kakšno je spoznavanje osebe v malo drugačni situaciji in drugačnih zmenkih kot v realnem svetu. »Predvsem pa zato, ker se mi zdi, da je v trenutnem svetu težko najti resnega in pravega partnerja, zato sem se odločila za drugačen pristop, v tem primeru vsaj vem, da si sanjski moški želi resne veze, torej sva vsaj nekako na istem glede želje po resni vezi,« je pred vstopom v šov pojasnila 27-letnica.

Maša Levačič foto: POP TV

Čeprav jeskušala dati priložnost romanci pred kamerami, je hitro ugotovila, da zanjo slednje ne predstavlja prave poti do ljubezni, ki si jo želi v svojem življenju. Sama namreč že zelo dobro ve, kaj si želi v bližnji prihodnosti in je na tem področju pripravljena zavihati rokave, medtem ko se 23-letni Blaž še ne nahaja v tem poglavju svojega življenja.

Maša je seveda z nastopom na televiziji pritegnila pozornost snubcev, a kaj ko dandanes moški pristopajo do deklet pretežno prek spleta. Slednje Maši ne odgovarja, saj meni, da življenjskega sopotnika ne bo našla med številnimi spletnimi lovci, ki nizajo prazne obljube in brez temeljev gradijo gradove v oblakih. Ko jo je v oddaji POP IN voditeljica Ota Roš pobarala, ali je nemara že prejela ženitne ponudbe, je namreč pojasnila, da niti ne spremlja prejetih spletnih sporočil: »Jaz mislim, da bi potencialnega partnerja raje spoznala kje drugje, kakor na Instagramu, Facebooku ali Tinderju. Mislim, da bi ga raje srečala na ulici …« je razložila Maša, ki se ji zdijo osebni in spontani stiki v realnem okolju veliko bolj pristni in primerni za gradnjo kvalitetnih odnosov.

Maša Levačič foto: POP TV

prejšnji članek
Takole je Isaac Palma zapel s hollywoodskim zvezdnikom
Svet slavnih
Takole je Isaac Palma zapel s hollywoodskim zvezdnikom
naslednji članek
To Jan Klobasa dela tekmovalcem, ko kamere ne snemajo
Resničnostni šovi
To Jan Klobasa dela tekmovalcem, ko kamere ne snemajo