Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Tina iskreno o svojem duševnem zdravju

13. 12. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
Tina Blašković (4)

Tina Blašković foto: Pro Plus

Tina Blašković je spregovorila o težavah, s katerimi se je soočala leto pred snemanjem šova Sanjski moški. V minulem obdobju se je zelo spremenila in postala odločna, samozavestna ženska.

Trud, da bi dosegla čimveč zastavljenih ciljev je Tini nakopal nemalo težav, zaradi pomanjkanja časa in energije pa so se nevšečnosti še dodatno poglobile in jo postavile pred težke izzive. »Če povem na kratko, sem v nekaj tednih ostala povsem sama, poleg tega pa sem se odločila še, da dam odpoved v službi, pustila sem študij, preprosto sem bila preveč izpraznjena za vse. Ob tem sem seveda razočarala tudi vse bližnje, ki so verjeli v to mojo zastavljeno pot. A jaz vanjo nisem več verjela, zato sem začela v svoje življenje vnašati spremembe. Sebe sem postavila na prvo mesto, v odnosu z drugimi sem postavila meje,« je pojasnila v klepetu za portal Vizita in dodala da se vse spremembe kakopak niso odvil čez noč. Več kot mesec in pol je namreč zgolj preležala v postelji, nato pa je nekaj časa živela pri babici, ki ji je najbolj pomagala in ji poslušala.

»Potem sem si našla še terapevta in to je bil tudi moj prvi stik, da sem se aktivno ukvarjala s svojim duševnim zdravjem. Do takrat nisem niti verjela, da lahko pridem do te točke, sem pa vesela, da sem, ker je privedla do najboljše spremembe v mojem življenju. Najslabša stvar je prinesla najboljše spremembe; največ sem od nje odnesla, največ sem se naučila in najhitreje napredovala. Če se primerjam s Tino izpred dobrega leta, se ne prepoznam. Tisto je bila povsem druga Tina,« je še priznala danes energična in do ušes nasmejana 30-letnica.

prejšnji članek
Kaj obuti za decembrske zabave?
Moda&Lepota
Kaj obuti za decembrske zabave?
naslednji članek
Katera bo Slovenka leta 2022?
Svet slavnih
Katera bo Slovenka leta 2022?